Ανίτα Μπραντ: Έτσι είναι το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννα - Φωτογραφία με μαγιό

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανίτα Μπραντ: Έτσι είναι το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννα - Φωτογραφία με μαγιό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανίτα Μπραντ δε δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό και αποκαλύπτει το σώμα της, έναν ολόκληρο μήνα μετά τη γέννα.

Η ευτυχισμένη μανούλα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μαζί με τον αγαπημένο της Χάρη Χριστόπουλο και το υπέροχο μωράκι της.

Πριν από λίγο καιρό, η Ανίτα Μπραντ βγήκε από το μαιευτήριο και έφυγε αμέσως για διακοπές μαζί με την οικογένειά της, με τον σύζυγό της να ανεβάζει ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο φαίνεται ο μπέμπης στην παραλία.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Ανίτα Μπραντ, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με μαγιό, μετά τη γέννηση του γιου της, χωρίς ίχνος κόμπλεξ για τα περιττά κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη! Η νέα μανούλα μπορεί να έχει κοιλίτσα αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«Οι διακοπές τελείωσαν και συνειδητοποίησα ότι το 99,9% φωτογραφίες που έχω είναι όλα είτε με τον μπέμπη αγκαλιά είτε με το καρότσι που το σπρώχνω. Για να μη σας ζαλίζω με εκείνες τις φωτογραφίες εδώ είναι μια #4weekspostpartum και ναι, έχω την κοιλίτσα μου ακόμα και όχι δεν το ντρέπομαι αλλά εννοείται πως όταν θα συνέλθω από την αϋπνία θα αρχίζω κανονικότατα τη γυμναστική!

Τώρα αυτό θα είναι αύριο; Θα είναι σε μία βδομάδα; Θα είναι σε ένα μήνα σε έξι μήνες; Ο Θεός ξέρει» σχολίασε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Δείτε το υπερσύγχρονο loft στο οποίο μένουν

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το λαμπερό και πάντα χαμογελαστό ζευγάρι, Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έφεραν στη ζωή το αγγελούδι τους. Οι τρεις τους πήγαν μάλιστα και τις πρώτες τους διακοπές μαζί και οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο προφίλ τους έριξε το Instagram. Η νέα οικογένεια γύρισε σπίτι και το σπίτι τους είναι ένα φανταστικό υπερσύγχρονο loft.

Αναλυτικότερα, το όμορφο ζεύγος διαμένει στο κέντρο της Αθήνας και τώρα που το μωράκι τους ήρθε πλέον σπίτι διαμόρφωσαν το χώρο κατάλληλα. Στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού επικρατούν τόνοι του μπεζ και γκρι χρώματα, ενώ το δωμάτιο του μωρού είναι διακοσμημένο στα λευκά. Δείτε παρακάτω διάφορες φωτογραφίες από το σύγχρονο loft τους.

Αυτό είναι το υπερσύγχρονο loft του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ Σπίτι Loft Διακόσμηση

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ Σπίτι Loft Διακόσμηση Σαλόνι

Χάρης Χριστόπουλος Ανίτα Μπραντ Σπίτι Loft Διακόσμηση Εσωτερικό

Δείτε εδώ πως λύγισε το Instagram η Ανίτα Μπραντ και την εικόνα της Παναγίας στα χέρια του γιου της.