Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Σταμάτη: Εξελίξεις με την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου- «24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς»

Συγκλονίζει η συνέντευξή της

Βίκυ Σταμάτη: Εξελίξεις με την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου- «24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς»
News 21.08.2020 08:19
Από Χριστιάνα Μπράμο

Στο νοσοκομείο για αρκετό χρονικό διάστημα και σε κρίσιμη κατάσταση ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και όπως πάντα στο πλευρό του, βρισκόταν το στήριγμά του η σύζυγός του η Βίκυ Σταμάτη. Τα νέα όμως θέλουν τον Άκη να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά να βρίσκεται ακόμη αρκετά ανίσχυρος. Διαβάστε παρακάτω όλες τις εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της.

Στην Σάσα Σταμάτη και την "On time" μίλησε η σύζυγος του Άκη, Βίκυ Σταμάτη και όλα όσα εκμυστηρεύτηκε συγκλονίζουν, ενώ οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε προκαλούν δέος. Εκτός από τις εξελίξεις στην υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου της, η Βίκυ αναφέρθηκε και στον γιο της τον οποίο αποκαλεί χαρακτηριστικά "ήρωα". Δείτε παρακάτω όλα όσα εξέφρασε.

Αυτές είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με τη Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ ξεκίνησε αναφέροντας πως ο άντρας της βγήκε από το νοσοκομείο πριν από δύο μέρες. Ύστερα συνέχισε λέγοντας:

"Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό.

Εξελίξεις υγείας Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά"

Αναφορικά με το γιο της, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε:

"Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας"

Πρόσφατα η Βίκυ Σταμάτη "έσπασε" τη σιωπή της για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Η οικογένειά μας δοκιμάζεται...»

"Λύγισε" η Βίκυ Σταμάτη: "Ο Άκης είναι βυθισμένος ..." - Οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες ημέρες στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά καταβεβλημένη από το γεγονός.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε εμφάνισε καρδιολογικά προβλήματα και αρρυθμίες και οι γιατροί έκριναν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τις εξελίξεις στην υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου και τα λόγια της "λυγίζουν". "Ο Άκης είναι βυθισμένος ..." είπε. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε αναλυτικά.

"Είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ο Άκης είναι βυθισμένος γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που τον έχουν καθηλώσει στην ουσία. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα

.Δεν θα βγει ακόμα, υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση και πρέπει ο άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, ο ίδιος πλέον μπορεί να πει πολύ λίγα πράγματα και επιλεκτικά.

Άκης Βίκυ Κατάσταση υγείας

Εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απογοητευμένη. Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα. Είναι σαν να πήγε ένας τεράστιος κόπος και μια τεράστια προσπάθεια χαμένη.

Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνο αυτή έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε", δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Άκη Τσοχατζόπουλου

Δύσκολες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Share