Άλλος άνθρωπος η Μαρία Κίτσου - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Είναι μια κούκλα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Μαρία Κίτσου - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κίτσου που όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε στην λατρεμένη σειρά εποχής, "Άγριες Μέλισσες"στον ΑΝΤ1 έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Δείτε παρακάτω τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Είναι μια κούκλα.

Η γλυκιά Μαρία έχει γίνει αγνώριστη και μόλις είδαμε τις νέες φωτογραφίες τις οποίες ανήρτησε κοντέψαμε να μην την καταλάβουμε.

Η ίδια έχει αλλάξει το στυλ ντυσίματός της, έχει χάσει αρκετά κιλά, ύστερα από την διατροφή την οποία ακολουθεί τους τελευταίου μήνες και στα 41 της, η όμορφη ηθοποιός είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η τηλεοπτική Λενιώ έχει γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες όπου η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανέστατη.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες Λενιώ  Κιλά

Μαρία Κίτσου Κιλά

Η γοητευτική Μαρία Κίτσου μοιάζει πλέον πραγματικά με μοντέλο καθώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από καμία γυναίκα. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε με κολακευτικό μωβ στενό φόρεμα, ενώ επίσης και με κοντή τζιν φούστα που αναδεικνύει υπέροχα τα ψηλά και καλλίγραμμα πόδια της.

Δείτε εδώ την "Ελένη" από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν πραγματικά αγνώριστη στο πρόσωπο πριν 12 χρόνια!

Άγριες Μέλισσες: Χτυπάνε την Ελένη στη μέση του δρόμου - Τραγικές στιγμές πριν τη φυλακή

Τραγικές είναι οι στιγμές όπως γνωρίζουμε ήδη που θα ζήσει η Ελένη στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Πριν μπει στη φυλακή και την ώρα που οδηγείται στην αστυνομία, θα την χτυπήσουν στη μέση του δρόμου.

Η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού θα είναι η εξέλιξη που θα μας απασχολήσει περισσότερο αρχικά. Αυτό γιατί η Ελένη θα προφυλακιστεί και θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της στις δικαστικές αίθουσες.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι ηθοποιοί της σειράς επιστρέφουν εκτάκτως στο πλατό για τα γυρίσματα. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

«H Ελένη καταδικάζεται με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού... Η εσχάτη των ποινών έρχεται.. #AgriesMelisses Β' Κύκλος! Tον Σεπτέμβριο στον #ant1tv», έγραψε ο ΑΝΤ1 στην ανάρτηση για το τρέιλερ.

Αυτό είναι το βίντεο από τις Άγριες Μέλισσες όπου χτυπάνε την Ελένη πριν την φυλακή