Το επιβεβαίωσαν - Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το επιβεβαίωσαν - Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Το ζευγάρι αυτό ήταν ένα από τα πιο χαριτωμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είχαν και πολλά κοινά, κάτι που τους έκανε ακόμη πιο ταιριαστούς. Δυσάρεστα είναι όμως τα νέα καθώς ο φημολογούμενος χωρισμός τους βρήκε την επιβεβαίωση. Ο χωρισμός τους είναι πλέον οριστικός. Για ποιο ζευγάρι γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για την γλυκιά ηθοποιό Ζένια Μπονάτσου και τον πρώην σύντροφό της Σωτήρη Μανίκα που είναι εξίσου ηθοποιός. Οι δυο τους ήταν σε σχέση και ο φακός τους είχε απαθανατίσει ορισμένες φορές μαζί. Η όμορφη Ζένια προτιμάει να μην αποκαλύπτει θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σάσα Σταμάτη και την "On Time" επιβεβαίωσε το χωρισμό.

Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται στη Μύκονο και εργάζεται αυτήν τη στιγμή. Η ίδια δήλωσε το εξής: "Δεν είμαστε μαζί. Έχουμε χωρίσει. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Με πετυχαίνετε στη δουλειά μου και δε μπορώ να μιλήσω"

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που επιβεβαίωσε το χωρισμό του

χωρισμός ζευγάρι ελληνική showbiz Ζένια Μπονάτσου Σωτήρης Μανίκας

Ξέρατε τι δουλειά κάνει στη Μύκονο η Ζένια Μπονάτσου; Αν όχι, μάθετε εδώ.

Ζωή Λάσκαρη: Πιο ενωμένη από ποτέ η οικογένειά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου

Οι κόντρες στην οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη έλαβαν τέλος και πλέον όλοι τους είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Η Μαρια Ελένη Λυκουρέζου βρίσκεται στη Μύκονο και έτσι ανέβασε στον λογαριασμό της, ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια, είναι κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, της μεγαλύτερης κόρης της αγαπημένης ηθοποιού. Αυτόν τον καιρό, βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύει και σε ένα μαγαζί, το οποίο χρειάστηκε να κλείσει λόγω κορωνοϊού.

Στη Μύκονο αυτές τις μέρες βρίσκεται και η Μαρία Ελένη με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο - δείτε εδώ βίντεο από την επίσκεψή τους στο νησί των Ανέμων - και έτσι, θεία και ανιψιά αποφάσισαν να συναντηθούν και να περάσουν μία υπέροχη βραδιά μαζί.

Η κόντρα της Μαρίας Ελένης και της Μάρθας Κουτουμάνου έληξε και πλέον οι δυο αδερφές είναι πολύ αγαπημένες!

Ζένια Μπονάτσου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ΜύκονοςΒλάσης Μπονάτσος κόρηΖωή Λάσκαρη κόρες