Έγκυος για δεύτερη φορά κορυφαία ηθοποιός

Για ποια γίνεται λόγος;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Έγκυος για δεύτερη φορά κορυφαία ηθοποιός

Πάρα πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για κορυφαία ηθοποιό που έχει κλέψει τις καρδιές όλων με τις ερμηνείες της αλλά και με την ξεχωριστή ομορφιά της. Η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός που έχει γίνει ήδη μανούλα φαίνεται πως περιμένει και δεύτερο παιδί. Οι φωτογραφίες της με τα φαρδιά ρούχα που φοράει δείχνουν να πρόδωσαν το μυστικό. Για ποια γίνεται λόγος;

Λόγος για την καλλονή Rachel McAdams, την εκθαμβωτική 41χρονη ηθοποιό την οποία ο φακός "τσάκωσε" κατά τη διάρκεια που έκανε τα ψώνια της σε κατάστημα με παιδικά είδη. Η κοιλίτσα της ήταν αρκετά φουσκωμένη κάτι που δεν αφήνει και πολύ χώρο για αμφιβολίες.

Αυτή είναι η κορυφαία ηθοποιός που είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Έγκυος Δεύτερη Φορά Κορυφαία Ηθοποιός Rachel McAdams

Η ίδια είχε παλαιότερα δηλώσει για τη μητρότητα: "Είναι το σπουδαιότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε εμένα, το μόνο σίγουρο. Ο κόσμος λέει ότι η ζωή σου δε σου ανήκει πια, αλλά είχα 39 χρόνια του εαυτού μου, με είχα βαρεθεί, είμαι τόσο ευτυχισμένη να μπορώ να εστιάσω την προσοχή μου σε έναν άλλο άνθρωπο"

Παράλληλα, συγκλονισμένος είναι όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού. Δείτε εδώ ποιος πέθανε.

Γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός ποζάρει με το λευκό της μαγιό και "ρίχνει" το Instagram

Η ηθοποιός αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες και πιο γλυκιές παρουσίες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Το Instagram "έριξε" με την φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς πόζαρε με ένα υπέροχο λευκό μαγιό. Για ποια Ελληνίδα ηθοποιό γίνεται όμως λόγος;

Η όμορφη ηθοποιός που πόζαρε με λευκό μαγιό και μάγεψε τους ακολούθους της στο Instagram και εμάς μαζί είναι η αγαπημένη Βασιλική Τρουφάκου.

βασιλική Τρουφάκου τηνος

Λίγο πριν επιστρέψει από τις διακοπές της στην Τήνο και ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα κωμική σειρά, «Παρουσιάστε» που θα φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου και στην οποία θα παίξει, η Βασιλική αποφάσισε να απολαύσει στο έπακρο τον ελεύθερό της χρόνο πλάι στο κύμα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με το λευκό μαγιό που ανέβασε η γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου

Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στα κρυφά γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του!