Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στα κρυφά γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του!

Για ποιόν "χτυπάει" η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στα κρυφά γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του!

Ταρακούνησε τα μονίμως ταραχώδη νερά της αμερικανικής Showbiz πασίγνωστος Αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής ο οποίος πήρε την τολμηρή απόφαση και παντρεύτηκε μία κατά 31 χρόνια μικρότερή του γυναίκα. Φαντάζεστε ποιος είναι ο εν λόγω ηθοποιός;

Αν όχι, δεν πειράζει γιατί θα σας πούμε ευθύς αμέσως. Ο ηθοποιός αυτός είναι ο πολυβραβευμένος Σον Πεν που έχει δώσει το παρόν σε πολυάριθμες παραγωγές και ταινίες του Χόλυγουντ. Ο Σον Πεν λοιπόν, παντρεύτηκε στα κρυφά την 28χρονη Λέιλα Τζορτζ.

Δείτε φωτογραφίες από το ζευγάρι. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και η κατά 31 χρόνια μικρότερή του που παντρεύτηκε κρυφά σε κοινή τους εμφάνιση.

Σον Πεν παντρευτηκε

Αυτή είναι η Λέιλα και ο προσωπικός της λογαριασμός στο

InstagramQ

Η Λέιλα Τζορτζ γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και μητέρα της είναι η ηθοποιός Greta Scacchi, με τη βοήθεια της οποίας ξεκίνησε το θέατρο. Σπούδασε τέχνη στο Λονδίνο και συμμετείχε προσφάτως στις ταινίες "Mortal Engine" και "The Kid".

Ευγενία Σαμαρά: Γοητευτικός μελαχρινός με μούσια φίλος της αγαπημένης ηθοποιού - Δείτε το πρόσωπό του

George Clooney - Amal Alamuddin: Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που φέρεται πως είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον George Clooney και την Amal Alamuddin να τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και να παίρνουν διαζύγιο. Ενώ, φήμες λένε πως ανάμεσα τους, ήδη υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο και είναι πασίγνωστη ηθοποιός.

Μέχρι σήμερα κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το γεγονός. Όμως όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο είναι ένας οριστικός δρόμος για το ζευγάρι.

Αυτός είναι το λόγος που George Clooney και Amal Alamuddin χωρίζουν

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αιτία της απομάκρυνσης τους στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους. Καθώς ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά πήρε τα παιδιά τους και μετακόμισαν στο Μαλιμπού για να είναι προστατευμένοι.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ένα αιφνίδιο διαζύγιο σόκαρε και την ελληνική showbiz!

Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν έντονα φήμες που θέλουν την Julia Roberts να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους. Ο Clooney μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι.

George Clooney Amal Alamuddin Julia Roberts

Η Amal Clooney μιλάει για πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού της με τον George Clooney

Η Amal Clooney μιλάει για πρώτη φορά μετά τις φήμες χωρισμού της με τον George Clooney και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Κανένας δεν περίμενε αυτό που δήλωσε! Τι ήταν αυτό που τους έκανε όλους να απορήσουν;

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν μπορεί να βρει κοινό τρόπο πλεύσης και τα δίδυμα παιδιά τους μένουν με τη δικηγόρο μέχρι να πάρουν μία οριστική απόφαση.

Οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό τώρα, ενώ άρχισαν να φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, μιας και οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Guardian, η ίδια απέφυγε να μιλήσει για τον αγαπημένο της, μιλώντας για άλλο θέμα πιο επίκαιρο, όπως θεωρεί, “Την ίδια ώρα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για τους δημοσιογράφους από την άρχουσα τάξη παίρνουν έμπνευση από τη γλώσσα που έρχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ” είπε αναφερόμενη στον Donald Trump, και συνέχισε, “Αν οι παγκόσμιοι ηγέτες ενώνονται για να βρουν τρόπους να φιμώσουν τον Τύπου δεν πρέπει κι εμείς ως συνήγοροί τους να κάνουμε το ίδιο;”