Κρούσμα κορωνοϊού σε γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κρούσμα κορωνοϊού σε γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει να εκπέμπει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα που μας έρχεται. Λόγος γίνεται για την εκπομπή «φλΕΡΤ», που αναβάλλει την πρεμιέρα της εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε.

Αναλυτικότερα, ένα κρούσμα κορωνοϊού, σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ, είναι η αιτία για την αναβολή επανέναρξης της εκπομπής, που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα. Ο ασθενής, που είναι ασυμπτωματικός, δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, κι έχει ήδη διαπιστωθεί ότι ο ιός μεταδόθηκε σε νησί του Αιγαίου όπου έκανε πρόσφατα διακοπές.

Αναβάλλεται η γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ "φλΕΡΤ" εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού

Η ΕΡΤ, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του «φλΕΡΤ», προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ήδη, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τον ασθενή -και εννοείται φορώντας μάσκες- υποβάλλονται σε τεστ και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.

 Κρούσμα κορωνοϊού εκπομπή  ΕΡΤ φλερτ

Στη διάρκεια των επόμενων ημερών -και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ- θα γίνει σε όλους και δεύτερο τεστ, προκειμένου να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια, για τους ίδιους και το προσωπικό της ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ προέβησαν, όπως άλλωστε καθημερινά πράττουν, σε απολύμανση όλων των κτηρίων της εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής τα πρώτα τεστ που έγιναν στην ομάδα του φλΕΡΤ» είναι αρνητικά, γεγονός που αναδεικνύει και την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας από όλους μας σε εσωτερικούς χώρους -τη μοναδική φορά που ο ασθενής ήρθε σε επαφή με την ομάδα του φλΕΡΤ», όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν μάσκες.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Τελικά ψέμα ήταν η είδηση για τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Τα καλύτερα μας χρόνια: Spoiler από τον Μελέτη Ηλία - Έτσι ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο

Τα καλύτερά του χρόνια στην τηλεόραση φαίνεται πως διανύει ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Μετά το «Το σόι σου» και «Κρατάς μυστικό;» στον ALPHA, μετακομίζει στη δημόσια τηλεόραση, καθώς θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και ήδη μας έδωσε το πρώτο spoiler για το πρώτο επεισόδιο.

Διπλό «χτύπημα» από την ΕΡΤ για την πρωινή ζώνη

Ραγδαίες αλλαγές φαίνεται πως έρχονται σιγά σιγά στην ΕΡΤ, αφού όπως έγινε γνωστό μέσα από σχετικό ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ, το κανάλι πρόκειται να κάνει ένα διπλό «χτύπημα» και να φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη!

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να στραφεί στην επιτυχημένη συνταγή των υπόλοιπων καναλιών και να βάλει στο πρόγραμμά της, ένα πρωινό μαγκαζίνο, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάζουν δύο πρόσωπα που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στα τηλοπτικά.

Αυτό είναι το διπλό «χτύπημα» της ΕΡΤ

Όπως έκανε γνωστό η πρωινή εκπομπή του Open, η ΕΡΤ πρότεινε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη, να αναλάβουν δική τους πρωινή εκομπή.

Οι δυο φίλες είναι πολύ αγαπητές στο κοινό, και γι' αυτό η φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στην οποία φαίνεται η κυτταρίτιδά της απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Βέβαια ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα!

TAGS