Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»

Τα είπε όλα με λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love, παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μέσα από την οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως της έκαναν προτάσεις κατά τις οποίες, της έδιναν 10.000 ευρώ προκειμένου να περάσει μία νύχτα μαζί τους.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε στην Espresso και τα είπε όλα έξω από τα δόντια χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αρχικά αποκάλυψε τα πάντα για τη ροζ πρόταση που έχει δεχθεί ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τις συμπαίκτριές της στο Power of Love, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να πάει και στο GNTM.

«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν και έχω γίνει αποδέκτης...ροζ πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις - τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βρά­δυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξα­φάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτο­μα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυ­μα να είναι και γνωστά. Δεν θα πού­λαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγο­ρηματική σε αυτό», αποκαλύπτει.

Αθηνά Χρυσαντίδου Power of love

Η ίδια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τις πρώην συμπαίκτριες της από το ριάλιτι αγάπης.

«Εχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπό­λοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κρά­τησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια», ξεκαθαρίζει.

Αθηνά Χρυσαντίδου: Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love

Στο σπίτι της αγάπης φαινόταν πως βρήκε τον έρωτα η όμορφη Αθηνά Χρυσαντίδου καθώς όλοι θυμόμαστε το χρονικό της σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη. Για αρκετό καιρό ήταν μαζί ενώ αργότερα ήρθαν τίτλοι τέλους για τη σχέση τους. Για τον πρώην της Δώρο, αλλά και για τους λόγους που δεν κράτησε επαφή με τα κορίτσια από το Power of Love μίλησε η καλλονή Αθηνά στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στην εφημερίδα Espresso και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Αρχικά αναφέρθηκε στην ιστορία αγάπης με το Δώρο, ενώ ύστερα συνέχισε μιλώντας για το παρασκήνιο της φιλίας με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love - Η συνέντευξη

Αθηνά Χρυσαντίδου power of loveΚεφάλαιο Δώρος Παναγίδης. Υπήρξατε ζευγάρι, χωρίσατε και συνεχίζουν να σε ρωτάνε ακόμη και σήμερα γι’ αυτόν. Σε ενοχλεί αυτό; Και τι θες να κρατήσεις από αυτή τη σχέση που είχες;

Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτιδήποτε για τον Δώρο.

Σέβονται κάποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαράγουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα “πείραμα αγάπης” και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν κράτησες επαφή με τα κορίτσια του «Power of love», με τα οποία ζήσατε πολλές και δυνατές στιγμές;

Έχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπόλοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κράτησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια.