Τρυφερές στιγμές για την Σία Κοσιώνη - Η φωτογραφία που συγκίνησε

Περνάει τις πιο όμορφες στιγμές στις διακοπές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για την Σία Κοσιώνη - Η φωτογραφία που συγκίνησε

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει στην όμορφη Κρήτη η Σία Κοσιώνη μαζί με την οικογένεια της. Οι τρυφερές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν τέλος, ενώ μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα και τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια των Χανίων.

Μπορεί να μην μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, ωστόσο αυτές οι σπάνιες που αναρτεί έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια τυχαία συνάντηση που είχε με έναν παλιό της φίλο, πρόκειται για ένα γλυκύτατο μαύρο σκυλάκι, που δεν γίνεται να μην σου κλέψει την καρδιά.

Σία Κοσιώνη σπίτι Κρήτη

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά, ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη στην θάλασσα.

Σία Κοσιώνη: Η πρώτη τρυφερή στιγμή από τη θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη βγήκε στη δημοσιότητα

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της και ήδη βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τη θάλασσα, την οποία επισκέφθηκε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο της, Δήμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα του και να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του γνωστού πολιτικού, που δεν είναι άλλος από την Κρήτη.

Ο φακός τσάκωσε τη Σια Κοσιώνη στη θάλασσα με τον μικρό Δήμο, ενώ πριν από μερικές μέρες, είχε βγει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την έξοδο της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων - δείτε τη εδώ.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη από τη θάλασσα με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη γιοςΣία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης