Έκτορας Μποτρίνι: Έκανε μεγάλο spoiler για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

Όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτορας Μποτρίνι: Έκανε μεγάλο spoiler για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Παντού και μεταξύ άλλων δε δίστασε να δώσει και ένα μεγάλο spoiler για τη νέα σεζόν και τη επιστροφή της αγαπημένης του εκπομπής, «Εφιάλτης στην Κουζίνα».

«Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη.

Τώρα είμαστε λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο. Ο “Εφιάλτης” κάνει πολλά καινούργια πράγματα, φτιάχνει τα μαγαζιά, αλλάζει τα μενού… Θα έχει ωραίες ατάκες και νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε όλοι. Θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις. Θα δούμε και ωραία εστιατόρια, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ελπίζω να δούμε πολλά καινούργια πιάτα… Όλες οι κριτικές και η βοήθεια θα είναι τελείως καλοπροαίρετη και όποιος μπορεί να βοηθήσει, βοηθάει. Στα πρώτα επεισόδια έχω δει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει αυτή τη δύσκολη δουλειά κι έχω αντιμετωπίσει ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

Ξέσπασε στο Instagram ο Έκτορας Μποτρίνι

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι ξέσπασε με τις κριτικές που μπορεί να ακούγονται από κάποιους ανθρώπους αλλά και με τις ταμπέλες που βάζει ο κόσμος.

Ο γνωστός σεφ επιλέγει πολλές φορές να εκφράζει τις σκέψεις του μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram. Έχει δείξει άλλωστε πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να μιλήσει δημόσια για θέματα που τον απασχολούν.

Λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα του εκπομπή στον ALPHA, ο Έκτορας Μποτρίνι ανέβασε μία φωτογραφία του και τη συνόδευσε με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

Με αυτόν τον τρόπο ξέσπασε ο Έκτορας Μποτρίνι

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος.

Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ό Έκτορας Μποτρίνι.