Θρήνος! Πέθανε η Chi Chi DeVayne

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε η Chi Chi DeVayne

Η Chi Chi DeVayne, μια drag queen που διαγωνίσθηκε σε δύο σεζόν του δημοφιλούς σόου του Netflix, Drag Race του RuPaul, πέθανε σε ηλικία 34 ετών από πνευμονία και η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει μεγάλο θρήνο στους φανς της.

Η DeVayne, γεννημένη ως Zavion Davenport, είχε νοσηλευτεί τον Ιούλιο για υψηλή αρτηριακή πίεση και υποψία νεφρικής ανεπάρκειας, αποκαλύπτοντας στους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της.

Προηγουμένως, το 2018, είχε αποκαλύψει στους θαυμαστές της ότι είχε διαγνωστεί με σκληρόδερμα, μια αυτοάνοση ασθένεια.

"Το έχω αντιμετωπίσει τους τελευταίους οκτώ ή εννέα μήνες, αλλά φοβόμουν να το μοιραστώ με το κοινό, φοβούμενη ότι θα χάσω δουλειές και θα αντιμετώπιζα κριτική από φίλους και θαυμαστές. Με έκανε να μισώ την εμφάνισή μου.. και επίσης με έκανε να απομακρύνομαι από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν κρύβομαι πλέον και δε ζω πλέον με το φόβο", είχε δηλώσει για την ασθένειά της, τονίζοντας το πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει μια τόσο δύσκολη κατάσταση.

Στις 15 Αυγούστου, η Chi Chi DeVayne μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο παρακαλούσε τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για εκείνη, ώστε να πάνε όλα καλά με την υγεία της.

"Είμαι συγκινημένος που μαθαίνω για το θάνατο της Chi Chi DeVayne", δήλωσε ο RuPaul, δημιουργός του σόου, σε ανάρτησή του στο Twitter. "Είμαι τόσο ευγνώμων που ζήσαμε την ευγενική και όμορφη ψυχή της. Θα μας λείψει πολύ, αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Είθε το γενναιόδωρο και στοργικό της πνεύμα να λάμψει σε όλους μας", ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε ο Κώστας Χατζηδημητρίου.

Θρήνος! Πέθανε ο Αντρέας Βουρλιώτης

Θρήνος έχει ξεσπάσει και πάλι στον Ολυμπιακό, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανδρέας Βουρλιώτης, που ήταν επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας. Η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη στιγμή που σπαράζουν καρδιές στην κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Βουρλιώτη.

Αντρέας Βουρλιώτης θάνατος

Ο πρώην (επί 21 συναπτά έτη) φροντιστής της ομάδας μας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/08 στις 10:30 στον Άγιο Γεράσιμο στο Σχιστό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Σήμερα έγινε η κηδεία του ιστορικού μέλους του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Πηγή: athensmagazine.gr