Έγινε η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ

Μόλις πριν από λίγη ώρα, ο ΣΚΑΪ έκανε την επίσημη ανακοίνωση για μία εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό ξανά. Η πρεμιέρα επισημοποιήθηκε και όλοι αναμένουν πως πως και τη μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος φυσικά για την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έγινε από τον ΣΚΑΪ

Από το Σάββατο 22 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05.30 το πρωί, στον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Αυτιάς και η πιο δημοφιλής ΚΑΛΗΜΕΡΑ της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγουν πρώτοι τη φετινή ενημερωτική σεζόν του ΣΚΑΪ και θα είναι κοντά μας για 4,5 ώρες γεμάτες με θέματα από την επικαιρότητα, την οικονομία και την κοινωνία, αλλά πάντα με επίκεντρο τον πολίτη και όλα όσα τον απασχολούν.

Γιώργος Αυτιάς ΣΚΑΪ

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα και η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου. Δείτε εδώ πότε ξεκινάει το Love it.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Εξελίξεις που "καίνε" στον ΣΚΑΙ

«Έσκασε» η απόφαση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τις εξελίξεις να "καίνε" στον ΣΚΑΪ σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον στο σταθμό του Φαλήρου. Τι συμβαίνει;

Οι δύο πλευρές έχουν σημειώσει μια εξαιρετική συνεργασία για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με την εκπομπή αυτή να αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια κάθε Σαββάτου και κάθε κανάλι να έχει ένα ισχυρό «όπλο», διαθέτοντας το εν λόγω πρόγραμμα.

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, δε θα μπορούσε να χάσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο από το δυναμικό του και, έτσι, αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά η εκπομπή για την επόμενη χρονιά και, μάλιστα, στην ίδια ώρα, ξεκινώντας στις 9 το βράδυ, αν και ο ίδιος πρόσφατα δεν έκρυψε το σοκ του.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», με τους δύο να συνεχίζουν κανονικά μαζί και τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή για μια ακόμη χρονιά να μας κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο του και ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί όταν ήταν ακόμη μικρός.

TAGS