Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Insagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους που χρειάστηκε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό, λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά στην οποία συμμετέχει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε πιρν από λίγο καιρό μπαμπάς για πρώτη φορά και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του, Λένας Δροσάκη μαζί με τον νεογέννητο μπέμπη τους - δείτε εδώ το πιο υπέροχο στιγμιότυπο.

Βέβαια εξαιρετικά δείχνουν να πηγαίνουν και τα επαγγελματικά του, καθώς ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», κάτι για το οποίο είναι ενθουσιασμένος.

Αυτός είναι και ο λόγος που με το που γύρισε από τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη και τον νεογέννητο γιο τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τεστ για τον κορωνοϊό! Σε λίγες μέρες ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα της σειράς και οι ηθοποιοί πρόκειται να κάνουν το τεστ για τον Covid-19, ώστε να είναι όλοι ασφαλείς.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης τεστ κορωνοϊού

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μας δείχνει το αξιολάτρευτο προσωπάκι του νεογέννητου γιου του!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πριν από λίγο καιρό έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί και πετάνε από ευτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφτεί αυτό που ζουν αλλά είναι ορατό από τη λάμψη που έχουν στο πρόσωπό τους πως πετάνε στα σύννεφα. Να ευχηθούν για τον Δεκαπενταύγουστο θέλησαν λοιπόν αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι του νεογέννητου γιου τους!

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Αλέξανδρος είναι ο,τι πιο γλυκό έχουμε δει ίσως και...τον τελευταίο χρόνο! Στη φωτογραφία φαίνεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους να βρίσκονται και οι τρεις ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι τρυφερά και κάπως έτσι κατάφεραν να "ρίξουν" ολόκληρο το Instagram.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη - Το αξιολάτρευτο προσωπάκι του νεογέννητου γιου του για πρώτη φορά!

"Καλή Παναγιά απ’ολους μας! #δεκαπενταυγουστος #οικογενεια #μοναδικεςστιγμες #καλοκαίρι2020 @lenakidrs #μπουρδουμακι" Έγραψε ο Αλέξανδρος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Είναι η πιο γλυκιά και αξιολάτρευτη φωτογραφία που έχετε δει έτσι; Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την γλυκιά και όμορφη οικογένεια.

Δείτε εδώ άλλη μία αξιολάτρευτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον νεογέννητο γιο του