Μεταγραφή "φωτιά" από τον Alpha στο Open και την Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά το τέλος της εκπομπής της Ελένης, έφυγε από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεταγραφή

Μια μεταγραφή "φωτιά" έγινε γνωστή η οποία θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο του Alpha, πηγαίνει στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος της Ελένης από την τηλεόραση.

Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της Ελένης Γελαλή, στην εκπομπή «Ελένη». Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες του «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα παίρνει την θέση της αρχισυνταξίας.

Η Μαρία Κεφαλλωνίτη εργαζόταν επί χρόνια στον Alpha, καθώς εκτός από την Ελένη Μενεγάκη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει με τα ίδια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω. Μέχρι ωστόσο να επιστρέψουν στα πλατό, η Σίσσυ κάνει τις διακοπές της μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

OPENtv: Μυστήριο με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς ακόμη δεν έχει βγει ούτε μια λεπτομέρεια για το αν έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά στο OPENtv. Ωστόσο, τα πρόσωπα του πάνελ παραμένουν όπως έχουν, αφού δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση.

Η πρωινή εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει δει μεγάλη επιτυχία, έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Τι συμβαίνει με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv;

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Καλοκαίρι NOT», το Έλα χαμογέλα θα δει δυο νέες προσθήκες, όπως και έναν πασίγνωστο μάγειρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα, παρόλο που η νέα τηλεοπτική σεζόν είμαι προ των πυλών και σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πρεμιέρες. Μέχρι την πρεμιέρα της ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες της είναι αδιανόητες.