Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη στην πιο τρυφερή στιγμή - Η φωτογραφία που "τρέλανε" το διαδίκτυο

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη στην πιο τρυφερή στιγμή - Η φωτογραφία που

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην πανέμορφη Κέρκυρα όπου απολαμβάνουν κάθε λεπτό από τις διακοπές τους, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την καθημερινότητα της Αθήνας. Οι τρυφερές στιγμές μάλιστα ανάμεσα τους δεν έχουν τέλος και μια κοινή φωτογραφία τους "τρέλανε" το διαδίκτυο.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του κάνουν καθημερινά βουτιές στη θάλασσα, ενώ λατρεύουν να περπατούν στα σοκάκια του νησιού. Συχνά βλέπουμε πως περνούν τις ημέρες τους μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιούν.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο και συγκεκριμένα χθες, ο Σάκης Ρουβάς με μια κοινή φωτογραφία του με την Κάτια Ζυγούλη "τρέλανε" το διαδίκτυο. Οι followers του μάλιστα, έσπευσαν να του σχολιάσουν.

Οι δυο τους πόζαραν στην παραλία σε μια πολύ τρυφερή στιγμή και ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα του «Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά, χέρι με χέρι και με ένα αστέρι για συντροφιά!».

Να σημειώσουμε πως μια αναπάντεχη ανακοίνωση «έσκασε» για τον Σάκη Ρουβά και ένα νέο επαγγελματικό του βήμα στο χώρο της μουσικής σκηνής. Τι θα συμβεί σε ένα μήνα;

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές , ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο ποζάρει μαζί με τον... δίδυμό του στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Ο μικρότερος της οικογένειας, Απόλλωνας, είναι ολόιδιος με τον μπαμπά του και οι δυο τους περνούν τις πιο όμορφες στιγμές μαζί στην Κέρκυρα όπου βρίσκονται διακοπές. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δημοσίευσε και μερικές υπέροχες φωτογραφίες του και η Κάτια Ζυγούλη.