Ελένη Φουρέιρα: Κατάλευκο από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο το σπίτι της - Η τεράστια βεράντα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Κατάλευκο από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο το σπίτι της - Η τεράστια βεράντα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα από τα πιο σικάτα σπίτια της ελληνικής showbiz. Έχει μίνιμαλ διακόσμηση ενώ είναι κατάλευκο από το σαλόνι μέχρι και το μπάνιο της. Η τεράστια βεράντα της ωστόσο, είναι αυτή που "κλέβει" τις εντυπώσεις.

Η τραγουδίστρια έχει φτιάξει το σπίτι της το προσωπικό της καταφύγιο, όπου χαλαρώνει όταν θέλει να χαλαρώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από αναρτήσεις της, έχει δείξει την διακόσμηση των εσωτερικών της χώρων στους διαδικτυακούς της φίλους και μπορούμε να πούμε πως είμαστε εντυπωσιασμένοι.

Αρχικά το σαλόνι της είναι ολόλευκο, ακόμη και ο καναπές της. Διαθέτει μια μεγάλη μπαλκονόπορτα η οποία οδηγεί στην λαμπερή βεράντα της την οποία έχει διακοσμήσει με φυτά. Ακόμη και το μπάνιο της τραγουδίστριας είναι σε λευκό χρώμα, αλλά και η κουζίνα της.

Ελένη Φουρέιρα σπίτι

Ελένη Φουρέιρα μπάνιο σπιτιού

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα είχε ταξιδέψει στην όμορφη Κρήτη όπου απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την παρέα της. Οι φωτογραφίες της από την παραλία έχουν αναστατώσει πολύ κόσμο.

Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα - Απίστευτη η διακόσμηση στο σαλόνι

Μπορεί η τραγουδίστρια να ταξιδεύει πολύ λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ή να μην βρίσκεται πολλές ώρες στο σπίτι, ωστόσο είναι το μέρος που θα χαλαρώσει μακριά από όλους και από όλα, αυτό και το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να είναι το καταφύγιο της.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου χόρευε και το Instagram «τρελάθηκε». Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ είδαμε και την διακόσμηση στο σπίτι της. Η ίδια έχει επιλέξει τους nude τόνους, ενώ είναι minimal

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες, η Ελένη, έκανε μια δημόσια έκκληση στον λογαριασμό της με μια εικόνα που κυριολεκτικά, συγκλονίζει.