Μοίρασε "εγκεφαλικά" η Ελένη Φουρέιρα - Η πόζα στη θάλασσα που αναστάτωσε

Έχει μαζέψει ήδη 35 χιλιάδες likes η φωτογραφία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοίρασε

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κορμάρα, είναι κούκλα και κάθε φωτογραφία της αναστατώνει κόσμο. Η πρόσφατη φωτογραφία της ωστόσο όπου πόζαρε στη θάλασσα, μοίρασε πολλά "εγκεφαλικά" στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κρήτη με την παρέα της και απολαμβάνουν όλες τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα, το δωμάτιο που μένει έχει αδιανόητη θέα.

Η τραγουδίστρια σε κάθε ανάρτηση της μαζεύει χιλιάδες likes, ωστόσο η συγκεκριμένη έκανε πραγματικά χαμό, αφού μέσα σε μια ώρα συγκέντρωσε 35 χιλιάδες.

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε φορώντας στο μαγιό της στην άκρη της θάλασσας με το κύμα να σκάει επάνω της και η φωτογραφία είναι απλά απίστευτη.

Η τραγουδίστρια διατηρεί άψογες αναλογίες στο κορμί της και η φωτογραφία της με το πορτοκαλί μπικίνι το αποκάλυψε. Δείτε και θα καταλάβετε.

Το "καυτό" μπικίνι της Ελένης Φουρέιρα αναστάτωσε... κόσμο - Πόζαρε και μοίρασε "εγκεφαλικά"

"Φωτιές" άναψε για ακόμη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα με τις φωτογραφίες της στο Instagram. Η τραγουδίστρια πόζαρε με "καυτό" μπικίνι, έκανε ζουμ στο σώμα της και αναστάτωσε πολύ κόσμο με τις απίστευτες αναλογίες της.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Η κάθε ανάρτηση της μαζεύει χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια από τους θαυμαστές της πέφτουν σαν την βροχή.

Πριν λίγες ώρες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικά κλικ που τράβηξε, φορώντας ένα απίστευτα "καυτό" μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με "καυτό" μπικίνι που αναστάτωσαν κόσμο

Ωστόσο, μια φωτογραφία της με μαγιό που επίσης δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram «μαρτύρησε» ένα σημάδι που έχει στο πόδι της και το γνώρισαν λίγοι.