Έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο η Ελένη Φουρέιρα με το πορτοκαλί μπικίνι της

Την αποθέωσαν στα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έβαλε

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κορμάρα και οι φωτογραφίες της με μπικίνι έχουν κάνει χαμό στο διαδίκτυο. Χθες, ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε με πορτοκαλί μαγιό, έβαλε "φωτιά" .

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού θέλει να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις μουσικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της και το βίντεο από την παραλία όπου έκανε τη βουτιά της, έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Φορούσε ένα απίστευτο πορτοκαλί μπικίνι, τα μαλλιά της ήταν φυσικά, ενώ ακόμη και με τα γυαλιά της η ομορφιά της δεν κρυβόταν.

Με αυτό το βίντεο με το πορτοκαλί μπικίνι της Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο

Να σημειώσουμε πως στην προσωπική της ζωή δημοσίευμα τη θέλει να είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή. Δείτε το εδώ.

Αυτά είναι τα μυστικά της Ελένης Φουρέιρα για κορμάρα

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο, ενώ άλλες 3 ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.

Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε τι τρώει όλη μέρα και είναι σαν γαζέλα.

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα με κανέλα που είχε δώσει στην Ελένη Φουρέιρα η γιαγιά της

Η Ελένη Φουρέρια, μπορεί να αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί τροφές και γεύσεις. «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι ξυλάκια κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό», είχε εξομολογηθεί.