Ράγισε καρδιές ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον θάνατο που τον «τσάκισε»

Το μακροσκελές κείμενο που συγκίνησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Χρήστος Μενιδιάτης για τον θάνατο που τον «τσάκισε»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση η οποία ράγισε καρδιές, έκανε για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν οκτώ χρόνια από τη ζωή, ο Χρήστος Μενιδιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει και έγραψε στη λεζάντα του:

«Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτε δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε! Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης ..ευτυχισμένων στιγμών.

Τα εκανες ολα όπως ήθελες και τελικά τα εκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς...να σαι καλά εκεί που είσαι...».

Αυτό είναι το βίντεο του Χρήστου Μενιδιάτη που ράγισε καρδιές

Καρδιές ράγισε και η ανάρτηση της Ρίας Δελούτση για το γιο της που πέθανε. Το μήνυμα της θα σας ανατριχιάσει.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Μενιδιάτη

Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1974. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής και μάλιστα διαθέτει και μάστερ.

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». Το 2005 κυκλοφόρησε την ολοκληρωμένη του δουλειά «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή", με δεκατέσσερα τραγούδια, όπως «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές». Το εν λόγω άλμπουμ ήταν στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006.

Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα». Επιτυχία του από το δίσκο αυτό ήταν το τραγούδι "Απόψε Λείπεις".