Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με δημοσίευμα - «Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με δημοσίευμα - «Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου με ένα ψευδές σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσίευμα που αφορά τον ίδιο και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απάντησε σε δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν στις 19:00.

«Αν και η απόφαση ώστε το δελτίο να προβάλλεται τελικά στις 19.00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος -και δεν είναι η πρώτη φορά-, καθώς είναι η τρίτη φορά από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Για να μην πούμε για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ της.

Νίκος Χατζηνικολάου Τίνα Μεσσαροπούλου καβγάς

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο δημοσίευμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μόλις είδε την ανάρτηση που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Twitter, έσπευσε νμα της απαντήσει γράφοντας:

«Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε απαντώντας του και υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ της είναι αληθές,: «Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι δεν είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη με την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου.Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», έγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Την ώρα ωστόσο που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένεια του. Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία.

Ο Χατζηνικολάου τα βάζει με τον Στέφανο Χίο: "Πρόκειται για μεγάλο αλήτη!"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημοσίως και τάχθηκε απέναντι από τον Στέφανο Χίο!

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών, εκτοπίζοντας, έστω και προσωρινά, την ένταση στα ελληνοτουρκικά αλλά και την πανδημία του κορωνοϊού που αναζωπυρώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο: η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του σχολιάστηκε εκτενώς από τους πάντες, με τον γνωστό δημοσιογράφο να παίρνει το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) εξιτήριο από το νοσοκομείο και να γλυτώνει, ευτυχώς, τα χειρότερα.

Ο εκδότης του «Μακελειού» με την πολυετή εμπειρία και στο χώρο της τηλεόρασης στάθηκε τυχερός, μιας και οι σφαίρες του δράστη που του επιτέθηκε δεν απέβησαν μοιραίες για την ζωή του και μπόρεσε, μάλιστα, να δώσει και τις απαραίτητες πληροφορίες στις Αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο, ιδιαιτέρως ενεργός στο Twitter, Νίκος Χατζηνικολάου, λοιπόν, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό την είδηση από το site enikos.gr, η οποία ανέφερε πως ο Στέφανος Χίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κάτω από την είδηση μία ακόλουθος του κορυφαίου άνκορμαν σχολίασε «Περαστικά στον άνθρωπο! Να είναι καλά!!!», κάτι που… πυροδότησε την οργισμένη αντίδραση του Χατζηνικολάου.

Ποια ήταν η απάντηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

«Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Χατζηνικολάου σε Χίο