Χώρισε κορυφαίος ηθοποιός - Ξανά εργένης και κούκλος

Κορίτσια.... ορίστε η ευκαιρία σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε κορυφαίος ηθοποιός - Ξανά εργένης και κούκλος

Ξανά εργένης φαίνεται πως είναι κορυφαίος και κούκλος ηθοποιός, καθώς όπως έγινε γνωστό χώρισε από την επί έξι χρόνια - με σκαμπανεβάσματα - σύντροφο του.

Η σχέση του αγαπημένου ζευγαριού έχει περάσει από 40 κύματα, ωστόσο οι δυο τους πάντα κατάφερνα να νικήσουν τα εμπόδια και να είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένοι. Στην τελευταία επανασύνδεση πίστευαν όλοι πως πήγαιναν μια χαρά, ωστόσο ο χωρισμός του δεν άργησε να έρθει.

Αυτός είναι ο κορυφαίος ηθοποιός που χώρισε

Ο λόγος για τον Gerard Butler και την επί έξι χρόνια σύντροφό του Morgan Brown. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού People τα σύννεφα σκέπασαν και πάλι τη σχέση του ζευγαριού. κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν ξανά. Η αιτία ωστόσο του χωρισμού τους παραμένει άγνωστη. Να σημειώσουμε πως χώρισε και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Gerard Butler χώρισε

Δυσάρεστα νέα για γνωστό ζευγάρι - Επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

Πολλοί δυσαρεστήθηκαν στην είδηση του χωρισμού ενός εκ των πιο αγαπημένων ζευγαριών της showbiz, καθώς ήταν από εκείνα που δεν επιδείκνυαν έντονα και απροκάλυπτα την προσωπική τους ζωή, αλλά όταν το έκαναν, ο τρόπος τους ήταν τόσο όμορφος και γλυκός που όλοι "λύγιζαν". Ποιο είναι το γνωστό ζευγάρι που επιβεβαίωσε της φήμες για το χωρισμό του μετά από 4 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας;

Λόγος γίνεται για τους πρωταγωνιστές της σειράς Riverdale που έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές και στη χώρα μας. Ο Τζακχεντ και η Μπέτυ είχαν χωρίσει στη σειρά, αλλά απ, ότι φαίνεται έχουν χωρίσει και στην πραγματικότητα.

Επιβεβαίωση Χωρισμός Ζευγάρι Cole Sprouse Lili reinhart

Αυτό είναι το ζευγάρι που επιβεβαίωσε το χωρισμό του μετά από 4 χρόνια σχέσης

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Τζακχεντ, τον Cole Sprouse, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου εξηγούσε πως έχουν οριστικά χωρίσει και ότι είναι τυχερός που έζησε έναν τέτοιον έρωτα. Δυστυχώς όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή, το θετικό είναι πως το ζευγάρι διατηρεί συναισθήματα αγάπης ο ένας για τον άλλο.

Χωρισμός Ζευγάρι Ρίβερντειλ Τζακχεντ Μπέτυ

Ποιο γνωστό ζευγάρι χώρισε εξαιτίας απιστίας; Διαβάστε εδώ.