Ζέτα Μάκρυπούλια: Δυσάρεστη είδηση για τον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μάκρυπούλια: Δυσάρεστη είδηση για τον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για τον σύντροφο της παρουσιάστριας Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού που είναι ραγδαία στην Ελλάδα, ακυρώθηκε μια από τις συναυλίες του.

Το τελευταίο διάστημα οι καλλιτέχνες, βλέπουν την μια συναυλία να ακυρώνεται μετά την άλλη, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση για να σταματήσει η εξάπλωση.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί από την πανδημία και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η προγραμματισμένη εμφάνιση του στην Πάτρα στις 26 Αυγούστου και στα Ιωάννινα την 1η Σεπτέμβρη με την Μελίνα Ασλανίδου ακυρώθηκε.

Να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια φέτος περνάνε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Δείτε εδώ τον λόγο.

Μελίνα Ασλανίδου ακύρωση συναυλίας

Η ανακοίνωση που είχε βγει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Ασλανίδου πριν την δυσάρεστη είδηση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου στα Γιάννενα θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 Συναυλίες 2020

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Μελίνα Ασλανίδου Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.