Ελένη Χατζίδου: Έγινε η αποκάλυψη για το νέο της βήμα με τον Ετεοκλή Παύλου

Όσα ανακοίνωσε μέσα από συνέντευξη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Έγινε η αποκάλυψη για το νέο της βήμα με τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό όπου έκανε μια αποκάλυψη για το νέο της βήμα στα επαγγελματικά, με το σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι είδαμε την τραγουδίστρια σε ρόλο παρουσιάστρια με το σύζυγό της, όπου και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Στην συνέντευξη της, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αν θα την δούμε σε κάτι καινούριο στο χώρο της τηλεόρασης, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μακάρι να σας δούμε και μετά το καλοκαίρι σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή μαζί. Μας αρέσετε πάρα πολύ γιατί είστε καλοπροαίρετοι, ευγενικοί. Η χαρά της ζωής…

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι και μας αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι, όταν κάνεις μια δουλειά, να τη γουστάρεις, να την κάνεις με μεράκι, όχι μόνο για το μεροκάματο.

Στη νύχτα που έχω δουλέψει από κοπελίτσα και μάλιστα σε εποχές που οι τραγουδιστές δεν έπαιρναν τα χρυσά νυχτοκάματα κοιτούσα να κάνω τουλάχιστον συνεργασίες που μου άρεσαν με καλλιτέχνες που θα με πήγαιναν ένα βήμα μπροστά. Χαίρομαι λοιπόν που όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς έκανα ένα κομπόδεμα στην τράπεζα που μου έδωσε την ευκαιρία να λέω «όχι» σε κάποιες δουλειές που δεν μου άρεσαν.

Πηγή: Enjoy

Δείτε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεολής Παύλου στον αέρα του OPEN για μια δύσκολη στιγμή.

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου, δε δίστασε να κάνει μία πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου και όλοι έμειναν μόλις το άκουσαν, στον αέρα του Opentv και του Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από την καθημερινή τους εκπομπή όσο και από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με την κόρη τους, Μελίτα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν ξεκολλάνε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι 4 παρουσιαστές άκουγαν το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» και όλοι μαζί τραγουδούσαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε on air την απίστευτη ατάκα που έχει πει ο Ετεοκλής Παύλου για την σχέση τους.

«Παιδιά, ξέρετε τι ατάκα έχει πει; Γιατί να μην γεννηθώ νωρίτερα και έχασα τόσα χρόνια για να την γνωρίσω», είπε η τραγουδίστρια με χαμόγελο στα χείλη, ενώ δείτε εδώ μία απίστευτη ατάκα που είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Ετεοκλή Παύλου, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή