Χωρίς το πάνω μαγιό πρωταγωνίστρια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα - "Έριξε" το διαδίκτυο

Πήραν "φωτιά" likes και σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρίς το πάνω μαγιό πρωταγωνίστρια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα -

Πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» η οποία ολοκληρώθηκε, πόζαρε χωρίς το πάνω του μαγιό της και "έριξε" το διαδίκτυο με την φωτογραφία της.

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ειδικά τώρα στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και τον ζεστό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της η οποία "έριξε" το διαδίκτυο. Πόζαρε χωρίς το πάνω του μαγιό της και "μοίρασε" εγκεφαλικά στους followers της. Να σημειώσουμε πως μια ηθοποιός της σειρά έγινε μανούλη.

Γυναίκα χωρίς όνομα Ντόρα Μακρυγιάννη

Στις 5 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Αγαπημένη ηθοποιός της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς και το μυστήριο θα τελεστεί στις 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο πικ τους.

Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή και τον σύντροφό της, κρητικό σεφ, Βασίλης Τσατσάκης, οι οποίοι ζουν έναν όμορφο έρωτα.

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια» ανέφερε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη η Μάρα Δαρμουσλή.

«Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό» δήλωσε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

Η 38χρονη ηθοποιός να σημειώσουμε έχει ήδη έναν 14χρονο γιο, τον Άγγελο από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Ωστόσο, όπως εξέφρασε ανοιχτά, επιθυμεί να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα». Βέβαια, έχουμε ακόμη έναν γάμο στη showbiz, αφού τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει γνωστός τραγουδιστής.