Γιώργος Λιάγκας: Βίντεο με τις βουτιές των παιδιών του από το σκάφος - Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει

Έτσι περνάνε τις διακοπές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Βίντεο με τις βουτιές των παιδιών του από το σκάφος - Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει γίνει λάτρης των social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Όπως χθες, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο από τις βουτιές των παιδιών του από το φουσκωτό σκάφος του. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν μεγαλώσει πολύ.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτική σεζόν, όπου είναι άγνωστο σε ποιο πρόγραμμα θα τον δούμε μέχρι στιγμής, περνάει τις πιο όμορφες διακοπές. Και αυτό γιατί οι φετινές τον βρίσκουν και πιο χαλαρό από ποτέ στο πλευρό της συντρόφου του.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες τις περνάει με τα παιδιά του, πριν επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα, λόγω και του ανοίγματος των σχολείων από την επόμενη - αν όλα πάνε καλά - εβδομάδα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Λιάγκας, δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο, θέλοντας να μας δείξει πόσο όμορφα περνάει με τα παιδιά του.

«Έλιωσε» το διαδίκτυο ο Γιώργος Λιάγκας - Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Όλο το διαδίκτυο «έλιωσε» με μια ανάρτηση του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής κάνει τις διακοπές του με τα δυο του παιδιά και η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Γιάννη και τον Δημήτρη είναι πολύ τρυφερή.

Μετά την απόδραση του στην Τήνο και την Μύκονο, αλλά και τις διακοπές με τη σύντροφό του - Δείτε εδώ τις φωτογραφίες - βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου Πελάγους με τις δυο μεγάλες του αδυναμίες.

Αφού πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές με τη μητέρα τους, Φαίη Σκορδά στην όμορφη Χαλκιδική, θα περάσουν τις επόμενες ημέρες με τον μπαμπά τους, πριν επιστρέψουν όλοι και πάλι στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, σαν υπερήφανος μπαμπά, θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία των γιων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους. Οι τρεις τους, απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Σκορπιού, του νησιού όπου έχει συνδυαστεί με το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση.

Γιώργος Λιάγκας παιδιά