Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου - «Αυτή η καρδιά που δείχνω...»

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου - «Αυτή η καρδιά που δείχνω...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή μια ζωγραφιά στο δωμάτιο της κόρης της.

Η τραγουδίστρια, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες θέλησε να μιλήσει για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, πόζαρε στο δωμάτιο Χριστιάνας και μπροστά από έναν πίνακα που έχει φτιάξει. Στην λεζάντα της έγραψε:

«Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου..την ακούω και την εμπιστεύομαι..ξέρει αυτή…η καρδιά σου μιλάει..έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις..και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης…και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη…καλή μας Κυριακή».

Δείτε ωστόσο την Χριστιάνα να περπατάει στα νησιά της Μυκόνου. Είναι κούκλα η κόρη της τραγουδίστριας.

«Λιώσαμε» - Η ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου που «έριξε» το Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που «έριξε» το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, πόζαρε μαζί με την κόρη της και μόλις είδαμε το τρυφερό στιγμιότυπο, «λιώσαμε»!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένοι με τα παιδιά της και έτσι φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της.

Σήμερα η Αντριάνα Φουστάνου συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από το Instagram. Έτσι, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους σχολίασε:

«Χρόνια σου πολλά αστέρι της ζωής μου… να είσαι πάντα υγιής και καλοσυνάτη… είσαι το πιο γλυκό πλάσμα με την πιο καλή ψυχή… να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και να ζεις την κάθε σου στιγμή έντονα… σε λατρεύω… είμαι δίπλα σου σε κάθε σου επιθυμία..».

Δείτε εδώ βίντεο από την έξοδο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη μεγάλη της κόρη στη Μύκονο.