Δέσποινα Βανδή: Στο κομμωτήριο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μάσκα - Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Στο κομμωτήριο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μάσκα - Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Έχοντας κάνει τις διακοπές της και έχοντας επίσης ξεκινήσει τα γυρίσματα για την εκπομπή «My Greece» στην οποία είναι παρουσιάστρια, η Δέσποινα Βανδή, πήγε στο κομμωτήριο να φτιάξει τα μαλλιά της. Πάντα όμως με προστασία, μιας και δεν ξέχασε την μάσκα της. Όπως την είδαμε σε αυτή την φωτογραφία, δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια, είναι λάτρης των social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές με την οικογένεια της. Ωστόσο, χθες, δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία της, εντελώς διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στον καθρέφτη του κομμωτηρίου, όπου έφτιαχνε τα μαλλιά της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Ωστόσο, έχετε δει πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της; Έγινε 13 χρονών και είναι αγνώριστος.

Δέσποινα Βανδή χωρίς μακιγιάζ

Και αφού είδαμε την Δέσποινα Βανδή στο κομμωτήριο χωρίς μακιγιάζ, ας την δούμε και χωρίς ίχνος ρετούς στο σώμα της

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Σε κάθε της εμφάνιση, η Δέσποινα εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, που θα ζήλευαν ακόμα και πιο νεαρές γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz. Εκείνη κάνει άπειρες ώρες γυμναστικής, ενώ φροντίζει και την διατροφή της.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή πήγε στη Τζια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις χαλαρές διακοπές της.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα ανήρτησε και τρεις φωτογραφίες που έβγαλε φορώντας το μαγιό της,κλέβοντας ξανά τις εντυπώσεις με την σιλουέτα της. Με αέρα μοντέλου πόζαρε στον φακό και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη εν μέσω καλοκαιριού.

H Δέσποινα Βανδή ωστόσο, μοιράστηκε και το μυστικό για να διώξεις τον πονοκέφαλο και δεν είναι φάρμακο

Δείτε τις αναρτήσεις: