Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έγινε 13 και είναι αγνώριστος - Θα πάθετε πλάκα

Είναι πανέμορφος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έγινε 13 και είναι αγνώριστος - Θα πάθετε πλάκα

Η καταξιωμένη και πανέμορφη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, εκτός από κορυφαία τραγουδίστρια είναι και μια πολύ γλυκιά μανούλα, καθώς έχει δύο πολύ όμορφα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, το Γιώργο και τη Μελίνα. Τη Μελίνα την γνωρίζουμε λίγο καλύτερα, ενώ τον 13χρονο Γιώργο δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά, αλλά ήρθε κι αυτή η στιγμή. Ο γιος της Δέσποινας Βανδής έγινε 13 και είναι αγνώριστος. Ένα είναι το σίγουρο, ότι θα πάθετε πλάκα!

Χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές βιώνει η Δέσποινα Βανδή καθώς σήμερα είναι τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της. Ο γλυκύτατος Γιώργος κλείνει τα 13 και η μητέρα του ήθελε να του ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, η Δέσποινα φιλάει τρυφερά τον 13χρονο πλέον γιο της και κάνει το Instagram να λιώσει. Ο Γιώργος είναι αγνώριστος καθώς έχει μεγαλώσει αρκετά και μπαίνει σιγά σιγά στη εφηβεία. Είμαστε βέβαιοι πως θα κάψει πολλές καρδιές. Του ευχόμαστε να τα 100στήσει!

Αυτή είναι η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδής για τα 13α γενέθλια του γιου της

Δείτε εδώ την πρόσφατη και εξαιρετικά τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδής με την κούκλα κόρη της!

Μελίνα Νικολαΐδη: Έχει την κορμάρα της μαμάς της - Η νέα φωτογραφία με μαγιό που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό, μαζί με την μεγάλη της κόρη, Μελίνα Νικολαϊδη. Αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι η μικρή έχει την κορμάρα της μαμάς της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και όσο περνάνε τα χρόνια, οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Μαμά και κόρη, ανεβάζουν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες στο Instagram και δείχνουν να είναι αχώριστες!

Πλέον, έχουν αφήσει πίσω τους τις υποχρεώσεις και απολαμβάνουν και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παραλία.

Κάνει ηλιοθεραπεία μαζί με την Μελίνα και «ρίχνει» το Instagram.

Δέσποινα Βανδή κόρη

Δείτε στο μεταξύ και τι ακριβώς συμβαίνει με την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή στο Open.