Φαίη Σκορδά: Στην αυλή του σπιτιού της έχει ολόκληρο τραμπολίνο

Εικόνα από μέσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Στην αυλή του σπιτιού της έχει ολόκληρο τραμπολίνο

Στην Αθήνα επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά μετά από τις όμορφες διακοπές που πέρασε στην Χαλκιδική. Οι προετοιμασίες για το Πρωινό γίνονται πυρετωδώς και η πρώτη σύσκεψη έγινε... στο τραμπολίνο που έχει στην αυλή του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη και ανανεωμένη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα την βρει για ακόμη μια χρονιά στον ΑΝΤ1. Οι αλλαγές μπροστά από τις κάμερες είναι πολλές και ήδη έχουν βρεθεί τα πρόσωπα.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα και έκαναν μια πρωτότυπη σύσκεψη. Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκείνη μιλούσε για την εκπομπή και εκείνος χοροπηδούσε μέσα στο τραμπολίνο. Μάλιστα, την συγκεκριμένη ημέρα, η Φαίη, φορούσε ένα απίστευτο φόρεμα BSB που προκάλεσε φρενίτιδα.

Φαίη Σκορδά σπίτι αυλή

Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία από το σπίτι της και η αποκάλυψη για τα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της και την αγαπημένη τους συνήθεια, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάτσει μάλιστα και οι τρεις τους μαζί και έχουν παίξει.

Η αγαπημένη στιγμή της παρουσιάστριας μέσα στην ημέρα, είναι να επιστρέψει στο σπίτι μετά τη δουλειά και να συναντήσει τα δύο αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη και να περάσουν χρόνο μαζί. Μπορεί καθημερινά να έχει πολλές υποχρεώσεις ωστόσο κύρια προτεραιότητά της δεν παύουν να είναι οι δύο γιοι της.

Κάθε βράδυ η Φαίη Σκορδά μετά από μια δύσκολη ημέρα, λατρεύει να αφιερώνεται στα παιδάκια της και να παίζουν με τις ώρες ή να χαλαρώνουν στο σαλόνι, βλέποντας αγαπημένες ταινίες.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έχουν κολλήσει με τα lego και μαζί με τη μαμά της κάθονται και φτιάχνουν διάφορες κατασκευές.

Να πούμε, πως πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, είχε τα γενέθλια του και τα παιδιά του, του έκαναν ένα απίστευτο δώρο.

Φαίη Σκορδά φωτογραφία σπιτιού παιδιά