Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά με το ονειρικό BSB φόρεμα της

Ότι πιο hot και κολακευτικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά με το ονειρικό BSB φόρεμα της

Φρενίτιδα προκάλεσε η Φαίη Σκορδά με ένα ονειρικό φόρεμα που φόρεσε στις διακοπές της. Θα το βρεις στην συλλογή των BSB και πρόκειται να το λατρέψεις.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1, λατρεύει την συγκεκριμένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει να φοράει σε διάφορες εμφανίσεις της, επίσημες ή μη, - ακόμα και στην εκπομπή της - κομμάτια τους.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας εντυπωσίασε.

Η Φαίη Σκορδά, φορούσε ένα απίστευτο κίτρινο πουά, ραντέ, μίντι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ το οποίο και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε και με το λευκό ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Χαλκιδικής. Κοστίζει 364 € και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Φαίη Σκορδά BSB

Η ροζ ζακέτα της Φαίης Σκορδά είναι από τα BSB και προκάλεσε φρενίτιδα

Η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε δει μέσα από την εκπομπή της, επιλέγει πολύ συχνά να φοράει κομμάτια από την συλλογή της αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης των BSB. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε μια ζακέτα σε ροζ χρώμα που κάνει χαμό.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, λατρεύει την μόδα και πραγματοποιεί με κομμάτια που είναι trends, απίστευτους συνδυασμούς. Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram που δημοσιεύει τις εμφανίσεις της, μας έχει δώσει πολλές ιδέες για looks. Τόσο πρωινά, όσο και πιο απογευματινά.

Η Φαίη Σκορδά με την βοήθεια και του στιλίστα της στην εκπομπή καθημερινά με τους συνδυασμούς της, αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Γνωρίζει τι της ταιριάζει και επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια πολύ εντυπωσιακή και girly ζακέτα, την οποία μπορείς και εσύ να βρεις και να αγοράσεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB

Ωστόσο, δείτε και αυτό! Η Φαίη Σκορδά, έδωσε το καλύτερο κολπάκι που θα σε δείχνει πιο ψηλή. Φόρεσε τις γόβες στο πιο κατάλληλο χρώμα, αλλά και ύψος. Είναι το πιο σωστό κόλπο για εσάς που δεν φημίζεστε και για... πρώτο μπόι.