Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της showbiz - Μετά τους καθημερινούς τσακωμούς έβαλαν τέλος

Η διαφορά ηλικίας έφταιγε για τους τίτλους τέλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της showbiz - Μετά τους καθημερινούς τσακωμούς έβαλαν τέλος

Ακόμη έναν χωρισμό είχαμε στην showbiz μετά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Ζευγάρι μετά τους καθημερινούς τσακωμούς που είχε, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση του. Ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν η διαφορά ηλικίας.

Ο λόγος για τον Scott ​​Disick και την Sofia Richie. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν με τις φήμες πως και οι δυο βγαίνουν ραντεβού με άλλα πρόσωπα.

 Scott ​​Disick Sofia Richie χωρισμός

Ενώ επίσης, πηγές λένε ότι ήταν υπήρξαν συζητήσεις για επανασύνδεση ωστόσο, ο Svott ήταν εκείνος που τερμάτισε οριστικά τα πράγματα.

Αυτό που οδήγησε στον χωρισμός όπως λένε ξένα δημοσιεύματα ήταν η δεκαπέντε χρόνων διαφορά ηλικίας που είχε ως αποτέλεσμα μια αυξανόμενη πηγή τριβής. Να πούμε πως χώρισε και κούκλος ηθοποιός και είναι ξανά ο πιο περιζήτητος εργένης.

Δυσάρεστα νέα για γνωστό ζευγάρι - Επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

Πολλοί δυσαρεστήθηκαν στην είδηση του χωρισμού ενός εκ των πιο αγαπημένων ζευγαριών της showbiz, καθώς ήταν από εκείνα που δεν επιδείκνυαν έντονα και απροκάλυπτα την προσωπική τους ζωή, αλλά όταν το έκαναν, ο τρόπος τους ήταν τόσο όμορφος και γλυκός που όλοι "λύγιζαν". Ποιο είναι το γνωστό ζευγάρι που επιβεβαίωσε της φήμες για το χωρισμό του μετά από 4 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας;

Λόγος γίνεται για τους πρωταγωνιστές της σειράς Riverdale που έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές και στη χώρα μας. Ο Τζακχεντ και η Μπέτυ είχαν χωρίσει στη σειρά, αλλά απ, ότι φαίνεται έχουν χωρίσει και στην πραγματικότητα. Ποιο γνωστό ζευγάρι χώρισε εξαιτίας απιστίας; Διαβάστε εδώ.

Επιβεβαίωση Χωρισμός Ζευγάρι Cole Sprouse Lili reinhart