Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου με αφορμή ερώτηση για την κόρη της - «Δεν θα το βουλώσουμε»

Τι συνέβη;

Ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου με αφορμή ερώτηση για την κόρη της - «Δεν θα το βουλώσουμε»
News 24.08.2020 11:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε μιας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μετά από ερώτηση που της έγινε για την κόρη της, ξέσπασε.

Η ηθοποιός εξέφρασε την ενόχληση της για τις διάφορες "ταμπέλες" που χρεώνουν στα παιδιά των ηθοποιών.

Μιλήστε μου για την κόρη σας...

Η Αγγελική είναι όπως πρέπει να είναι και δεν είναι το μόνο παιδί ηθοποιών... τα οποία παι­διά ακούνε πάντα, «ακολούθησες τη μαμά και τον μπαμπά;», ακολούθησε το δικό του δρόμο, το κάθε παιδί που μεγαλώνει, γιατί τους κάνει εντύπωση; Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν; Δεν κληρονομούν καμιά σίγουρη εργασία, δεν παίρνουν γραφείο δικηγορικό ούτε ιατρείο έτοι­μο. Παίρνουν μια δουλειά που την αγαπούν από μωρά παιδιά, γιατί γεννήθηκαν εκεί μέσα, έχουν γνώση και κρίνονται κι αυστηρότερα.

Η Αγγελική έχει κριθεί κι έχει χρεωθεί πράγματα των γονιών της... Το όνομα σας της έχει κλείσει «πόρτες» αντί να της ανοίξει;

Ναι, λες και οι γονείς της καθορίζουν τα πράγματα στο θέατρο... Μια χαρά τα πάμε, προχωράμε με αισιοδοξία, να δούμε τι θα γίνει. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει μια υπερβολή, στην ανυπακοή και τη μη τήρηση των μέτρων, να το ψάξουν αυτό, να ψάξουν τις δικές τους ευθύνες στα μέσα συγκοινωνιών, στις κρου­αζιέρες, στα πλοία και στ' αεροπλάνα.

Αν θέλουν να κάνουν ελέγχους, να έρθουν στο Γκάζι, να πάνε στα διάφορα μπαρ... Εγώ δεν θέλω να χάσει κανείς τη δουλειά του, να δουν όμως τι γίνεται, γεμίζουν οι δρόμοι και δεν μπορείς να περάσεις, φοβάσαι... Υπάρχει ασυδοσία, υπάρχει ανυπακοή, αλλά δεν θα κλειστούμε και μέσα στα σπίτια μας, δεν θα το βουλώσουμε, κρατάμε τις αποστάσεις και τα μέτρα, αλλά οι διαμαρτυρίες θα γίνουν. Να σημειώσουμε πως η Θεία Κοινωνία "έφερε"... τηλεοπτική κόντρα, ανάμεσα σε Νίκο Αναδιώτη Ελένη Γερασιμίδου. Δείτε τι συνέβη.

Ελένη Γερασιμίδου: Η ηθοποιός ξέσπασε για το το Big Brother - "Χέσ…κα για..."

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο περιοδικό “On time” και τη Σάσα Σταμάτη και είπε τη γνώμη της για το "Big Brother" και γενικότερα για την επικαιρότητα που στρέφεται γύρω από τη showbiz.Τα σχόλιά της δεν θα τα έλεγε κανείς και τόσο κολακευτικά, απεναντίας ήταν καυστικά. Αυτό δεν παραμένει να είναι η άποψή της. Χαρακτηριστικά, αυτό που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν το σχόλιο της για το νέο ριάλιτι παρακολούθησης, τον "Μεγάλο Αδερφό".

Στη συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, για νέες τηλεοπτικές εκπομπές και για πολλά άλλα ακόμη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όσα δήλωσε.

"Πώς να μου φαίνεται; Χέσ…κα για το Big Brother. Αυτά είναι σκουπίδια. Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Εκμαυλίζουν το κοινό" Eίπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με τη Μενεγάκη σχολίασε: "Τι να κάνω, να κλάψω γιατί έφυγε από την τηλεόραση η Μενεγάκη; Καλή είναι σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Βλέπω ότι δημιουργούνται πανομοιότυπα πλάσματα στην κοινωνία. Κοριτσάκια που συμπεριφέρονται ίδια, ντύνονται ίδια, θα βρεθεί κάποιος που θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη"

Ελένη Γερασιμίδου συνεντευξη

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ελένη Γερασιμίδου είπε: "Δεν την ξέρω! Τι προσφέρουν όλες αυτές στην κοινωνία; Ας παρεξηγηθούν με αυτά που λέω και ας μη με ξανακαλέσουν". Άλλη μία ηθοποιός ξέσπασε δημόσια. Διαβάστε εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε η Νάταλι Κάκκαβα κατά του Χάρη Βαρθακούρη - «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να...»

Ξέσπασε δημόσια ο Τάσος Ξιαρχό για τα ελληνοτουρκικά

Share