Ευχάριστα νέα - Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power Of Love

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα - Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power Of Love

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για έναν πρώην παίκτη του γνωστού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power of love, μιας και έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την εκλεκτή της καρδιάς του και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Μπορεί ο παίκτης αυτός να μην κατάφερε να βρει τον έρωτα στο σπίτι της αγάπης, όλα δείχνουν ωστόσο ότι η μοίρα τον δικαίωσε και βρέθηκε στο δρόμο του ένας άνθρωπος που τον κάνει να αισθάνεται υπέροχα.

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Power of Love που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Ισσάκ Σεμερτζίδη, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο, ενώ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς!

Παναγιώτης Θεόφιλος: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of Love

Η ευτυχία σου χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις, λέει μία λαϊκή μας παροιμία και απόλυτο δίκιο έχει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Παναγιώτη Θεόφιλου, πρώην παίκτη του Power of Love που παντρεύεται.

Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή της αγάπης που είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, στο Power of Love, παρ'όλα αυτά ο Παναγιώτης την πραγματική αγάπη την βρήκε εκτός.

Εδώ και κάποιους μήνες ο όμορφος και γοητευτικός Παναγιώτης διατηρεί σχέσει με την πρώην παίκτρια του Τhe Voice, Δανάη Παναγιώτου.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης στη σύντροφό του την ημέρα των γενεθλίων του.

Δείτε τα όσα ανήρτησε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος που παντρεύεται!

Παναγιώτης Θεόφιλος

παναγιωτης αναρτηση

αναρτηση δαναη

Γέννησε πρώην παίκτρια του Power of love - Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο