Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη - Η τρυφερή ανάρτηση

Τα υπέροχα λόγια του τραγουδιστή για τον γιο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη - Η τρυφερή ανάρτηση

Μεγάλες χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη, καθώς ο μεγάλος του γιος κλείνει σήμερα τα 17 του χρόνια και έτσι ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να του ευχηθεί στο Instagram με την πιο τρυφερή ανάρτηση και τα πιο υπέροχα λόγια.

O Βασίλης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 17 χρόνια και ο τραγουδιστής δεν έκρυψε λεπτό τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία έξω από το μαιευτήριο και έγραψε:

«17 χρόνια πριν ήρθες πρόωρα Βασίλη μου και αν και επεισοδιακά πολύ, με ασθενοφόρα, κινητοποίηση της Τροχαίας από την Κόρινθο μέχρι το Ιασώ, τεράστιο κίνδυνο και δικό σου και της Δωρας , λινκ στα κανάλια με έκτακτα δελτία (χαχαχαχα απίστευτα πράγματα ), με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού του Βασίλη Ζιώγα όλα πήγανε καλά και καταφέραμε μετά από λίγες μέρες να σε βάλουμε σε μια μπλε καλαθούνα (με ειδική σφήνα μέσα γιατί ήσουνα μόλις 2 κιλά και κάτι)και να σε φέρουμε σπίτι σου..

Μεγαλώνουμε μαζί αγορι μου .. Να τα χιλιασεις .. Σε λατρεύουμε .. Να έχεις ολα τα καλά του Θεού! Θα είμαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου. Ο Μπαμπας. @dora_dimitropoulou τι έχουμε ζήσει ;;; Τι λες να γράψουμε ένα βιβλίο ;;;», έγραψε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο Γιώργος Τσαλίκης, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης είχε πάει στο The Booth και είχε κάνει όλο τo twitter να τον προσκυνά.

Γυμνός ο Γιώργος Τσαλίκης - Το βίντεο που έβαλε "φωτιές"

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι η χαρά της ζωής, καθώς το λαμπερό του χαμόγελο δε σβήνει στιγμή και ας το παραδεχτούμε όλοι μας, όσο μουντρούχοι κι αν γινόμαστε κάποιες φορές, όπως τα πρωινά που πηγαίνουμε στη δουλεία αγουροξυπνημένοι, οι άνθρωποι που θα μας χαμογελάσουν, αργά η γρήγορα θα μας το μεταδώσουν.

Το γέλιο λοιπόν είναι πηγή ζωής. Ο Γιώργος Τσαλίκης βέβαια εκτός από εύθυμος χαρακτήρας είναι και τολμηρός. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν τον δείτε γυμνό στο βίντεο που έβαλε "φωτιές"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται συνεχώς υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία όμως αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους ακολούθους του. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο κάνει μπάνιο και φυσικά κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ένα αυτοκόλλητο του Instagram.

Δείτε το βίντεο που έβαλε "φωτιές" - Ο γυμνός Γιώργος Τσαλίκης

Χαρακτηριστικά, το αυτοκόλλητο έγραφε "naked" που σημαίνει γυμνός, πληροφορώντας μας για όσα ήδη βλέπουμε.