Μόλις το έκανε γνωστό για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις το έκανε γνωστό για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει για πρώτη φορά γνωστές τις σκέψεις που κάνει για το επαγγελματικό της μέλλον μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει προς το παρόν τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Κυκλάδες και την ίδια στιγμή, φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους με νέες δημοσιεύσεις.

Η σημερινή της ανάρτηση ωστόσο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους followers της, μιας και για πρώτη φορά από τη μέρα που έφυγε από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο μέλλον της και στις σκέψεις που κάνει σχετικά με αυτό.

«Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν , τι να απολαμβανει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωυτογραφίας που ανέβασε.

Θα μπορούσε να αναφέρεται στις σκέψεις της για να ανοίξει εστιατόρια με τον Ματέο Παντζόπουλο στην Αθήνα; Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπικίνι - Τα παιχνίδια με τον Μάκη στην θάλασσα

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματάει τα παιχνίδια με τον Μάκη της και τα τέσσερα παιδιά της στην θάλασσα. Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση απολαμβάνει τις βουτιές στην θάλασσα με μικροσκοπικό μπικίνι. Η νέα φωτογραφία της είναι απίστευτη.

Μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και σημαντικά ραντεβού, η Ελένη είναι έτοιμη αυτό το χειμώνα να τον περάσει με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, ενώ όπως έχει πει θα κάνει όλα αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια λόγω της δουλειάς.

Φέτος το καλοκαίρι εκτός από την Άνδρο που είναι ο επίγειος παράδεισος της, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε και την Νάξο με το σκάφος όπου έμεινε για λίγες ημέρες, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Το φόρεμα που φορούσε είναι απίστευτο.

Έχοντας ωστόσο επιστρέψει στα Άχλα, η Ελένη Μενεγάκη καθημερινά με τα παιδιά και τον σύζυγό της πηγαίνουν στην αγαπημένη τους παραλία και ξεκινάνε τα παιχνίδια μέσα στο νερό. Δείτε εδώ γιατί χθες η Ελένη ζήτησε τη δημόσια βοήθεια των followers της.

Πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο απίστευτη φωτογραφία της από την θάλασσα. Με μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε πάνω σε μια φουσκωτή χελώνα και έκανε το instagram να "τρελαθεί".