Πρεμιέρα για το Live News - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου

Η μεγάλη επιστροφή στο Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Live News - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Ευαγγελάτου

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, έκανε σήμερα την πρεμιέρα της μέσα από τη συχνότητα του Mega και ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να καλωσορίσει τους τηλεθεατές με τα πρώτα λόγια του για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε.

To Live News θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:20 στο Mega.

Θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα είναι στην ατζέντα της ενημερωτικής εκπομπής και αυτή τη σεζόν σταθερά σε … LIVE ρυθμούς, ενώ δείτε εδώ και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλή μας σεζόν! Είστε στο MEGA και βλέπετε από σήμερα, ξανά, το Live News. Είμαστε εδώ, σήμερα, Δευτέρα, 24η ημέρα του Αυγούστου του 2020. Περίπου όπως σας αφήσαμε στις 10 Ιουλίου. Είναι η αρχή μιας σεζόν. Η πολύ αρχή της και έχουμε τις εκκρεμότητες της προηγούμενης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Δυο θέματα είναι που μας απασχολούν και είναι αυτά που αφήσαμε πριν το καλοκαίρι και φαίνεται ότι θα τραβήξουν αρκετά. Αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο κλείσιμο αυτής της σεζόν που ανοίγει τώρα, θα έχουν ολοκληρωθεί. Μιλάω για τον κορονοϊό και για την κρίση με την Τουρκία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη του «Live News» στο MEGA.

Μελαχρινή καλλονή η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της Νίκο Ευαγγελάτο και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως είναι μία μελαχρινή καλλονή!

H Λυδία Ευαγγελάτου έχει μεγαλώσει πολύ και απολαμβάνει και αυτή τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της. Η εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή και είναι βέβαιο, πως σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεπεράσει σε ομορφιά ακόμα και τη μαμά της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πόσταρε μία φωτογραφία με τη μικρή της από τους Παξούς και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, ενώ πανικό είχε προκαλέσει και η δική της φωτογραφία με μαγιό!

«Στον Παράδεισο με τον άγγελο μου @lydiaevangelatou», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.