Με μικροσκοπικό μπικίνι η Τατιάνα Στεφανίδου - Οι φωτογραφίες που σήκωσαν "θύελλα" αντιδράσεων

Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς προκάλεσε αναστάτωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μικροσκοπικό μπικίνι η Τατιάνα Στεφανίδου - Οι φωτογραφίες που σήκωσαν

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι εμφανίσεις της με μικροσκοπικά μπικίνι είναι καθημερινές. Η πιο πρόσφατες ωστόσο που δημοσίευσε σήκωσαν "θύελλα" αντιδράσεων και αυτό γιατί έσπευσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι να της σχολιάσουν.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, χαλαρώνει με την οικογένεια της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη το τηλεοπτικό της μέλλον. Από την πλευρά της τηρεί σιγή ιχθύος.

Δείτε επίσης το λόγο που «ναυάγησαν» οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι του MEGA, στο οποίο βρίσκεται και ο σύζυγό της, Νίκος Ευαγγελάτος.

Μέχρι ωστόσο να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από το ζεστό ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και οι αναρτήσεις της, εντυπωσιάζουν.

Πριν από λίγη ώρα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από την θάλασσα, όπου πόζαρε στα πεντακάθαρα νερά παραλία στους Αντίπαξους και προκάλεσε "θύελλα" αντιδράσεων. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να της σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σχολίασαν το κορμί της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου διατηρεί άψογες αναλογίες που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν. Όπως έχουν δει πολλές φορές, δεν έχει κυτταρίτιδα, ενώ τα πόδια της είναι αψεγάδιαστα.

Αυτό αποκαλύπτεται και από το βίντεο της όπου με το ολόσωμο μαγιό που φορούσε έκανε βουτιά από το σκάφος της και είδαμε την πίσω της όψη.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου με μικροσκοπικό μπικίνι που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Να σημειώσουμε πως η Τατιάνα Στεφανίδου, αποφάσισε χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος στην εκκλησία.