«Ναυάγησαν» οι συζητήσεις Τατιάνας Στεφανίδου - MEGA

Αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ναυάγησαν» οι συζητήσεις Τατιάνας Στεφανίδου - MEGA

«Και το καλοκαίρι συνεχίζεται» θα μπορούσε να είναι η κύρια λεζάντα για τα καλοκαιρινά στιγμιότυπα από το άλμπουμ των διακοπών της Τατιάνας Στεφανίδου. Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τα σενάρια για τηλεοπτική της επιστροφή από τη συχνότητα του Mega χωρίς happy end, όλα δείχνουν πως αυτή η συνεργασία μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις της αγαπημένης παρουσιάστριας με τους ιθύνοντες του καναλιού «ναυάγησαν», οπότε η ίδια χαράζει στον χάρτη της νέα πορεία και στόχους!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το φετινό καλοκαίρι της Τατιάνας Στεφανίδου κυλάει ήρεμα, με μαγικά ηλιοβασιλέματα, φωτογραφίες «γεμάτες» αλμύρα, ατέλειωτο κολύμπι στη θάλασσα, βόλτες σε γραφικά νησιώτικα δρομάκια με μπουκαμβίλιες, ρομαντικά τε-α-τετ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τρυφερές αγκαλιές με τα παιδιά της, Νικόλα και Λυδία, χαμόγελα με φόντο τον ανοιχτό ορίζοντα. Το πρόγραμμά της; Αυθόρμητο και απρόβλεπτο! Μετά τις βουτιές και τις βόλτες στο Ιόνιο, η οικογένεια Ευαγγελάτου έβαλε πλώρη για Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα για την Πάρο και τα γύρω νησιά. Τι θα γίνει όμως όταν οι μέρες της ξεγνοιασιάς και των διακοπών τελειώσουν; Όλα τα σενάρια για το επαγγελματικό της μέλλον είναι ανοιχτά, με την Τατιάνα να μην αποκαλύπτει τα χαρτιά της, ενώ όσοι μιλούν για πιθανή αποχώρησή της από την τηλεόραση μπορεί και να επαληθευτούν.

Δεν το βάζει κάτω!

Υπάρχει περίπτωση να μην τη δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην TV; «Πολύ πιθανό» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, αφού όπως τονίζουν η Τάτι σκέφτεται σοβαρά να απουσιάσει από το φθινοπωρινό τηλεοπτικό τοπίο. Εάν επαληθευτούν οι παραπάνω προβλέψεις, μιλάμε για ένα ακόμη μεγάλο όνομα - μετά από αυτό της Ελένης Μενεγάκη - που θα λείψει από το κοινό...

Τι λέει η ίδια η Τατιάνα; Προς το παρόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια τηρεί σιγή ιχθύος και απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο μάξιμουμ «στην πιο ωραία χώρα του κόσμου» όπως τονίζει, κάνοντας tour σε Επτάνησα και Κυκλάδες μαζί με την οικογένειά της. Σαν μικρό παιδί δείχνει να χαίρεται κάθε λεπτό από τις ανέμελες μέρες του Αυγούστου και ξεκουράζεται με φόντο το απέραντο γαλάζιο - μάλιστα, η ίδια μοιράζεται σε καθημερινή βάση με τους fans της εντυπωσιακές φωτογραφίες και Instastories δίνοντας μία γερή γεύση από τις ξένοιαστες αποδράσεις της. Μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, τον γιο τους Νικόλα και την κόρη τους Λυδία, η Τατιάνα έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, βάζοντας στην άκρη όλα όσα την προβληματίζουν. Σαν γνήσιο Κριαράκι, δεν χάνει το υπέροχο χαμόγελο, την αισιοδοξία και τη θετική της ενέργεια, ενώ κάτι μας λέει πως ακόμη κι αν μείνει εκτός TV, θα ετοιμάσει άλλες εκπλήξεις που δεν θα μας αφήσουν αδιάφορους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 €