Ρίγη συγκίνησης από τον Σάκη Ρούβα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από τον Σάκη Ρούβα

Ο Σάκης Ρουβάς με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους. Τι συνέβη;

Ο τραγουδιστής θέλησε όπως πολύς κόσμος τόσο εντός της showbiz, όσο και εκτός, να πει το δικό του «αντίο» στον κορυφαίο καλλιτέχνη, Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο Σάκης Ρουβάς, ανάρτησε στο instastory του μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε «Καλό ταξίδι σε αυτόν τον αξέχαστο και σπουδαίο ερμηνευτή».

Σάκης Ρούβας instagram

Να σημειώσουμε σε ηλικία 79 ετών και με χρόνια προβλήματα υγείας ο ερμηνευτής του πιο εμπορικού δίσκου όλων των εποχών, Γιάννης Πουλόπουλος, προδόθηκε από την καρδιά του και πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα.

Η καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε άλλο, επιβαρυμένη και αυτή από τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αυτή η εμβληματική φωνή.

Φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος. Δείτε ωστόσο και τη δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή για την σύζυγό του.

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο Σάκης Ρουβάς έχει μια τεράστια δύναμη μέσα από τα social media του και αγγίζει πολλές ψυχές! Για τον λόγο αυτό πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε για καλό σκοπό αφού ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θέλησαν να παρακινήσουν τον κόσμο να υποστηρίξει το Μαζί για το παιδί.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση έγραψε ο τραγουδιστής: Μαζί στηρίζουμε, μαζί προσφέρουμε, μαζί καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα... Γιατί όλοι είμαστε «Μαζί για το παιδί» και φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια βοηθάμε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δείτε εδώ και την προηγούμενη ανάρτηση του Σάκη για το Μάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων