Απαρηγόρητη η Ρούλα Κορομηλά - Θρήνος στο σπίτι της

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απαρηγόρητη η Ρούλα Κορομηλά - Θρήνος στο σπίτι της

Απαρηγόρητη δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο λογαριασμό της στο Twitter. Θρήνος επικρατεί στο σπίτι της, καθώς όπως ανακοίνωσε πέθανε το σκυλάκι της.

Η παρουσιάστρια η οποία απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από τα social media επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, χθες το βράδυ θέλησε να αποκαλύψει ένα πολύ δυσάρεστο για την ίδια γεγονός.

Συγκεκριμένα, πέθανε το σκυλάκι της και έγραψε στο Twitter «Πέθανε το σκυλάκι μου και είμαι απαρηγόρητη! Απορώ με κάποιους πως αντέχουν και δοκιμάζουν τα άγρια ένστικτα τους πάνω στα ζώα. Θλίβομαι και θυμώνω!».

Ρούλα Κορομηλά πέθανε σκύλος

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, η Ρούλα Κορομηλά είχε γίνει έξαλλη με ένα γεγονός και είχε ξεσπάσει δημόσια.

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ρούλα Κορομηλά με ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Πολλές φορές μέσω αναρτήσεων της έχει επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους και κυρίως την περίοδο της καραντίνας έκανε έκκληση σε όλους να παραμένουν στα σπίτια τους.

Τώρα ωστόσο, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει σε όλους να παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα και να ακολουθούν όλα όσα έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση για να παραμείνουμε ασφαλείς.

Δείτε ωστόσο και μια ανακοίνωση που έκανε η παρουσιάστρια μέσα από το λογαριασμό της και αποκάλυψε ένα ευχάριστο για την ίδια γεγονός.

Αυτό είναι το μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο ιος εξακολουθεί να υπαρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανως , διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας καθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!Απαιτειται να προσέχουμε ακολουθωντας τα μέτρα προστασιας για να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαιως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιεις.

Ωστόσο , οπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διοδους επαφης κ επικοινωνιας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτες τις αξιες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!Ο ανθρωπισμός, η φροντιδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωες μας. Αισιοδοξία . Μειζονος σημασιας! Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες.

Η ζωή μας εξαρτάται κ απο την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μονο ...Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω απο μακρυά και συγκρατημένα με οςους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν ... Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρεςει , εκτοξευοντας ακομψους χαρακτηρισμους σε συνανθρωπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα . Ας δούμε κάποια πράγματα οπως ειναι κ όχι οπως εμεις θελουμε να ειναι, η πρεπει να ειναι ...Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους.

Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ολα ... Ας μπούμε στη θεςη καποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανοηςη η στήριξη η προστασία απο καποιους, θεωρώ , πως ειναι , ήταν κ θα ειναι κομματάκι δύσκολο! Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταινε ,γ την κατασταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλα στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε αλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε.

Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.Δεν ζουμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν απο τον ιο. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικα εμπιστεύομαι τα νέα παιδια γτ ειναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα παντα κ προσέχουν!