Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη

Η ανάρτηση και το μήνυμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Αγγελική Ηλιάδη

Θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Αγγελική Ηλιάδη και την αποκάλυψη της δυσάρεστης είδησης έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να παραμείνει μακριά από τα παιδιά της, με σκοπό να μην τα κολλήσει. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη πρόκειται να κάνει live στο Instagram, σήμερα το βράδυ, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον κορωνοϊό

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση.

Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στην ανάρτηση της. Ωστόσο, στο πλευρό της είναι ο σύντροφος της.

κορωνοϊός Αγγελική Ηλιάδη

Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη - «Έχασα την όραση μου γιατί...»

Συγκλόνισε η Αγγελική Ηλιάδη με την αποκάλυψη που έκανε για το πρόβλημα που πέρασε στην υγεία της. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και αναφέρθηκε στο λόγο που έχασε την όραση της από το ένα μάτι.

Συγκεκριμένα, έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι, εξαιτίας κάποιων φαρμάκων, ωστόσο υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Αγγελική Ηλιάδη όραση

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη συγκατοικεί ξανά με τον Σάββα Γκέντσογλου. Δείτε τι είχε συμβεί.

Η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή, μίλησε και για το ξέσπασε που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες για τις εκκλησίες που ήταν κλειστές λόγω του κορωνοϊού.