Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Παντρεύεται η 22χρονη κόρη του

Είπε το μεγάλο ναι στον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πλούταρχο - Παντρεύεται η 22χρονη κόρη του

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο, μία και όπως έγινε γνωστό μέσα από το Instagram, η 22χρονη κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου αποφάσισε να πει το μεγάλο ναι στον αγαπημένο της και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί.

Η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή σπουδάζει στην Κύπρο και εκεί γνώρισε και τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος είναι συνομήλικός της και σπουδάζει επίσης στην Κύπρο.

Η 22χρονη φοιτήτρια είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, Μιχάλης, ενώ τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μέσω Instagram.

Γιάννης Πλούταρχος κόρη γάμος

Εκεί είδαμε μάλιστα και το μονόπετρο που έδωσε ο Μιχάλης στην Κατερίνα, ενώ μάθαμε πως τα υποψήφια μέρη που θα γίνει ο γάμος είναι τρία. Η Κύπρος, η Ρόδος και η Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της, Γιώργος, κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική βιομηχανία. Ακούστε εδώ το πρώτο του τραγούδι.

Σοκάρει ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό - "Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω"

Σόκαρε η ατάκα που πέταξε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό ο Γιάννης Πλούταρχος που είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει όρεξη για τραγούδι. Ποια αυτά που ανέφερε και ποιο το πρόσωπο που του λείπει πιο πολύ αυτές τις ημέρες, που είμαστε σε καραντίνα;

Ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στο Πρωινό για το πώς περνάει τη μέρα του με τα 4 παιδιά του, τη γυναίκα του και τα 4 σκυλάκια τους. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις ασχολίες του καθώς και το πόσο του λείπει η κόρη του Κατερίνα.

“Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, που μοιάζει αρκετά με την κόρη του.

Να και τα όσα είπε