«Τσάκισε» κόκαλα ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Η ανάρτηση που συγκίνησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τσάκισε» κόκαλα ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μια ανάρτηση του «τσάκισε» κόκαλα, καθώς ήταν πάρα πολύ συγκινητική. Αφορμή στάθηκε ένας θάνατος που σημειώθηκε, ο οποίος και τον συγκλόνισε.

Ο τραγουδιστής είναι καθημερινός χρήστης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές του. Είτε προσωπικές, είτε από τα επαγγελματικά του.

Χθες ωστόσο, έκανε μια ανάρτηση για μια πολύ δυσάρεστη είδηση, η οποία αφορούσε τον θάνατο ενός σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε σε story την φωτογραφία του και έγραψε στην ανάρτηση «Καλό ταξίδι! Πάντα θα θαυμάζω το σπουδαίο έργο σου».

Όλα αυτά να πούμε πως σημειώθηκαν λίγες ημέρες μετά από μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που έγινε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα επαγγελματικά του βήματα. Δείτε τι συνέβη.

Κωνσταντίνος Αργυρός θάνατος

Αυτός είναι ο θάνατος που συγκλόνισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και με το μήνυμα του «τσάκισε» κόκαλα

Σε ηλικία 79 ετών και με χρόνια προβλήματα υγείας ο ερμηνευτής του πιο εμπορικού δίσκου όλων των εποχών, Γιάννης Πουλόπουλος, προδόθηκε από την καρδιά του και πέθανε, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ χθες πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα.

Η καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε άλλο, επιβαρυμένη και αυτή από τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αυτή η εμβληματική φωνή.

Φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον 14χρονο γιο ενός ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: protothema.gr