«Κολλημένη» με την κόρη της η Νικολέττα Ράλλη - Η τρυφερή ανάρτηση

«Λιώσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κολλημένη» με την κόρη της η Νικολέττα Ράλλη - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει και με το παραπάνω τον πρώτο καιρό με την κόρη της και δείχνει να είναι πιο "κολλημένη" από ποτέ με την μπέμπα της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με τη μικρή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απόλαυσε και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές ωστόσο πλέον βρίσκεται και πάλι πίσω στην Αθήνα και περνάει υπέροχα μαζί με την κόρη της.

Έτσι σήμερα, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο σαλόνι της και κρατάει στην αγκαλιά της την μπέμπα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε:

«Επιστροφή στο αγαπημένο μου μέρος. Η πιο τέλεια καρέκλα θηλασμού είναι ιδανική και για διάβασμα και για χάζι και για σιέστα. Πράγματα δηλαδή που θα συμβούν σε 5 χρόνια από τώρα!», ενώ δείτε εδώ και το σώμα της με μπικίνι λίγους μήνες μετά τη γέννα.

Τόσα κιλά πήρε η Νικολέττα Ράλλη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσα κιλά πήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πώς ακριβώς τα χάνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι, έρχεται πολύ συχνά σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε ένα ακόμα Q&A που έκανε, απάντησε στις ερωτήσεις των followers της!

Μία από τις ερωτήσεις, αφορούσε τα κιλά της εγκυμοσύνης, με την ίδια να αναφέρει ότι πήρε συνολικά 25 κιλά, 15 εκ των οποίων έχασε τις πρώτες τρεις εβδομάδες χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια. Μάλιστα η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε ότι έχει ακόμη 10 κιλά να χάσει προκειμένου το σώμα της να επανέλθει πλήρως, ωστόσο αυτό είναι κάτι που για την ώρα δεν την απασχολεί, κάτι που είχε άλλωστε ξεκαθαρίσει και πριν από λίγες μέρες.

Νικολέττα Ράλλη κιλά