«Τρεις μέρες πόναγα» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το ατύχημά του

Απίστευτη ιστορία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τρεις μέρες πόναγα» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το ατύχημά του

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μία πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση για ένα ατύχημα που είχε σε διακοπές με την σύζυγό του, μετά το οποίο πόναγε για τρεις ολόκληρες μέρες.

Με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασαν μαζί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Μιμή Ντενίση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μιλήσει για μία μεγάλη περιπέτεια που έζησε πριν από μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πώς την πάτησε από ένα φραγκόσυκο το οποίο τον τραυμάτισε σε κάποιες διακοπές του, ενώ τις προάλλες αναφέρθηκε δημόσια στην ενόχλησή του με τον Δημήτρη Μπέλλο - δείτε εδώ τι συνέβη.

«Έχουμε πάει Κορώνη και έχουμε φαγωθεί με τα φραγκόσυκα. Οι φραγκοσυκιές δεξιά κι αριστερά του δρόμου, με τεράστια φραγκόσυκα. Και λέω "μωρό μου θα σε κεράσω ένα φραγκόσυκο". Σταματάω, βγάζω το χέρι, πιάνω το φραγκόσυκο, το κόβω, πονάω, της το δίνω και είναι γεμάτο αγκάθια. Όταν λέμε αγκάθια, είναι ένας αχινός πάνω σε ένα δέντρο. Και πάω στην παραλία και ρωτάω, "τι να κάνω πες μου", τρεις μέρες πονούσα».

«Ταραχή» για Γκουντάρα - Κάκκαβα: Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν από τα παιδιά τους

Λίγο αφού ξεκίνησε το Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έπιασε μία κανονική «ταραχή» τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι δέχθηκαν στον αέρα ένα τηλεφώνημα από τα παιδιά τους τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι και αρχικά ανησύχησαν.

Ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την εισαγωγή της εκπομπής και συζητούσε με τους συμπαρουσιαστές του, συνειδητοποίησε πως χτύπαγε το κινητό του.

Αρχικά προσπάθησε να το αγνοήσει ενώ είπε στη Νάταλι Κάκκαβα πως τον έπαιρναν από το σπίτι και εκείνη απάντησε με ένα λιτό «ωχ». Στη συνέχεια το τηλέφωνο χτυπούσε επίμονα και έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναγκάστηκε να απαντήσει, ενώ να σημειώσουμε πως στη χθεσινή εκπομπή, ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Μπέλλο - δείτε εδώ τι συνέβη.

Γκουντάρας - Κάκκαβα παιδιά

Ο μεγάλος του γιος, Οδυσσέας τηλεφωνούσε για να τους ενημερώσει πως ο μικρός του αδερφός Μάρκος δεν τρώει τα δημητριακά του.

Οι δυο γονείς ηρέμησαν μετά και αστειεύτηκαν με το «έκτακτο δελτίο» που διέκοψε τη ροή της εκπομπής!