Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο - "Επισήμως θα τον καταγγείλω γιατί..."

Όλα όσα έγιναν στο πλατό του Καλοκαίρι#Not

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Μπέλλο -

Εχθές ο Δημήτρης Μπέλλoς επαλήθευσε τις φήμες που ακουγόντουσαν για τη συμμετοχή του και της αγαπημένης του, Μαρίας Μπέη, στο Happy Day και το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σήμερα, πρωί Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά ενοχλημένος με τον δημοφιλή μάγειρα έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τα νέα αυτά στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι#Not. Tι είπε ακριβώς;

Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν είδε με "καλό" μάτι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μπέλος, δεν του απάντησε ποτέ προσωπικά αναφορικά με την πρόταση που του είχαν κάνει και έσπευσε να το σχολιάσει έντονα. Χαρακτηριστικά προέβη στα παρακάτω σχόλια.

Αυτά είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Δημήτρη Μπέλλο φανερά ενοχλημένος

"Επισήμως θα καταγγείλω τον Δημήτρη γιατί μου είχε πει ότι θα μου απαντήσει για το πότε θα έρθει, δε μου απάντησε ποτέ. Ακόμα και αν δε μπορείς να έρθεις να έρθεις, οφείλεις να στείλεις ένα μήνυμα και να πεις “παιδιά δε μπορώ να έρθω γιατί έκλεισα στο Happy Day”. Έτσι θα έκανα εγώ, το κλείνουμε"

Γρηγόρης Γκουντάρας Ενοχλημένος Δημήμτρης Μπέλλος

Δείτε εδώ την επισημοποίηση της συμμετοχής των Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη στο Ηappy Day

Άναυδος ο Γρήγορης Γκουντάρας: "Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό..."!

Σήμερα, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι#Not διαδραματίστηκε ένα συμβάν το οποίο άφησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα πραγματικά κατάπληκτο. Ο ίδιος προέβη σε απίστευτες δηλώσεις, όπως μεταξύ άλλων, "Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό."! Τι συνέβη όμως που έκανε το Γρηγόρη Γκουντάρα να μην το πιστεύει; Διαβάστε τι άφησε άναυδο στον αέρα τον Γρηγόρη.

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής ο Γρηγόρης συνομίλησε μέσω Skype με τη συνάδελφό του Γιάννα Νταρίλη και κάπως συνέβη ξαφνικά κάτι το αναπάντεχο. Διαβάστε παρακάτω τη μεταξύ πους συζήτηση. Ο Γρηγόρης ρωτάει τη Γιάννα, "Στη Χώρα είσαι; Που είσαι;" και εκέινη του απαντάει "Είμαι σε κάποιους φίλους, στο Θεολόγο και στην Elizα"

Δείτε γιατι έμεινε αναυδος ο Γρήγορης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης, ο οποίος τους ήξερε και είχε να τους δει χρόνια "τρελάθηκε" και με δυνατή φωνή είπε "Τον Θεολόγο τον φίλο μου λες; Και την Eliza την Ιταλίδα, τη γυναίκα του;"! Η Γιάννα Νταρίλη του απάντησε: "Ναι"!

Τότε ο Γρηγόρης αναφώνησε: "Τώρα έχω τρελαθεί! Που είναι να του πω ένα γεια, έχω να τον δω χρόνια. Ρε παιδιά, θα βάλω τα κλάματα! Δεν το πιστεύω, είναι ανατριχιαστικό."

Έτσι και έγινε, βαθιά συγκινημένος και ενθουσιασμένος συνομίλησε μαζί τους στον αέρα της εκπομπής.

Γρήγορης Γκουντάρας αναυδος

Γρήγορης Γκουντάρας αναυδος εκπομπη φίλοι

Αυτό το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ιωάννα Μαλέσκου προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις. Δείτε τι είπε εδώ.