Το επισημοποίησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη - Ευχάριστα νέα για τους πρώην παίκτες του MasterChef

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το επισημοποίησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη - Ευχάριστα νέα για τους πρώην παίκτες του MasterChef

Ευχάριστα είναι τα νέα για δύο πρώην παίκτες του MasterChef. Συγκεκριμένα, ένα από τα φρέσκα και πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, όπως ξέρουμε πρόκειται να βρεθούν μαζί σε πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή. Το ζευγάρι επέλεξε να το επιβεβαιώσει και επίσημα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα απολαμβάνουμε τη Μαρία Μπέη και το Δημήτρη Μπέλλο στην αγαπημένη εκπομπή "Happy Day" στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή .

Το όμορφο ζευγάρι ανήρτησε μία φωτογραφία τους να φοράνε μάσκες και χαρακτηριστικά έγραψαν "Κάναμε το τεστ Covid-19.. και ξεκινάμε Happy Day" και κατά αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε και επισήμως τα ευχάριστα νέα. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Ευχάριστα νέα για τους πρώην παίκτες του MasterChef - Ανακοινώνουν επίσημα τη συμμετοχή τους στο Happy Day

Δημήτρης Μπέλλος Μαρία Μπέη MasterChef Νέα

Μια αποκάλυψη έγινε προσφάτως για το ζευγάρι Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη. Δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Η αποκάλυψη για τις κοινές διακοπές τους

Ο Δημήτρης Μπέλλος θέλησε να παρέμβει σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων, έκανε μερικές αποκαλύψεις για τις κοινές διακοπές που έκανε με την αγαπημένη του σύντροφο, Μαρία Μπέη.

Τηλεφωνική παρέμβαση στο «Καλοκαίρι#not» έκαναν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη δίνοντας «εξηγήσεις» για την ημίγυμνη και… μοναχική φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Δημήτρης.

«Η φωτογραφία ήταν από το πρωί στις 15 Αυγούστου και μετά πήγα στην Μαρία για να γιορτάσουμε την γιορτή της. Είχα πάει στο σπίτι μου να δω τους φίλους μου και τους γονείς μου. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην Αθήνα. Πολλές ημέρες διακοπές κάναμε. Εγώ ήμουν στην Ασπροβάλτα, η Μαρία στην Κατερίνη και τα είπαμε στη μέση», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μπέλλο μέσω Instagram, το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε με τον μάγειρα ώστε να βρουν μια ημερομηνία για να τα πουν από κοντά στην εκπομπή.