Ημίγυμνος ο Δημήτρης Μπέλλος - Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram

Χωρίς τη Μαρία Μπέη δίπλα του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ημίγυμνος ο Δημήτρης Μπέλλος - Η φωτογραφία που

Το γυναικείο κοινό αναμφίβολα συμφωνεί στην παραδοχή ότι ο Δημήτρης Μπέλλος εκτός από ένας ικανός Σεφ είναι και πολύ γοητευτικός άντρας. Αυτή την άποψη έρχεται να επιβεβαιώσει η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει ημίγυμνος και χαλαρός. Το Instagram εντούτοις, μάλλον δεν ήταν και τόσο χαλαρό, ούτε και οι θαυμάστριές του.

Χαρακτηριστικά, ο όμορφος Σεφ που αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή MasterChef, εθεάθη εχθές, να χαλαρώνει δίπλα στο κύμα, όπου και φωτογραφήθηκε δίχως όμως τη σύντροφό του, Μαρία Μπέη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του Δημήτρη που "έριξε" το Instagram.

Ημίγυμνος ο Δημήτρης Μπέλλος - Αυτή είναι η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Γελάω εγω, Γελάω! #summer #sea #chill #laugh #tanning #friends #workout"

Δείτε εδώ τι απαντούν στις ερωτήσεις περί γάμου ο Δημήτρης και η Μαρία.

MasterChef - Δημήτρης Μπέλλος: "Ο κόσμος είναι χαζός..." - Διαβάστε όλα όσα είπε

Σε μία συνέντευξη "Έξω από τα δόντια" ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε ανοιχτά για όσα τον απασχολούν, όπως και για όσα λέγονται γύρω από το όνομά του. Διαβάστε αυτά που είπε για τη σχέση του αλλά και τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ratpack και δήλωσε για τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα προσωπικά του: "Ο κόσμος είναι χαζός. Παίζουν πρώτα την Μενεγάκη, την Καινούριου και την Σκορδά και μετά εμένα και την Μαρία. Δείτε την πρώτη φωτογραφία Μπέλλου και Μαρίας."

Οι δηλώσεις και τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος στην εκπομπή Ratpack

μπελλος

Επίσης, απέφυγε να μιλησει για τη σχέση του με τη σύντροφό του από το MasterChef, ενώ ταυτόχρονα, μίλησε αναφορικά με τον Λασκαρίδη δηλώνοντας το εξής: «καλά να είναι το παιδί με τα αλεξίπτωτα που ασχολείται. Είχε δίπλα την φωτογραφία της Λότους και στόλιζε εμένα και την Μαρία. Δεν φταίω εγώ, ας είχε κι αυτός το κορίτσι του μέσα (στο παιχνίδι)».

Από το MasterChef στο GNTM 3 - Ποιος παίκτης δέχθηκε πρόταση;