Τζούλια Νόβα: Ο νέος άνδρας στην ζωή της μετά το χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου

Η αποκάλυψη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Ο νέος άνδρας στην ζωή της μετά το χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου

Η Τζούλια Νόβα όπως φαίνεται μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου έχει έναν νέο άνδρα στη ζωή της, με τον οποίο ο χρόνος θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε σχέση.

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

«Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι στη Σαντορίνη με φίλους και περνάμε υπέροχα. Μετά λέμε μήπως πεταχτούμε καμιά Μύκονο. Θα δούμε», αν΄φερε αρχικά.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, δήλωσε : «Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά».

Και αποκάλυψε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση».

Δείτε τις φωτογραφίες της από το πρόσφατο ταξίδι της στους Αντίπαξους. "Κόβει" την ανάσα η Τζούλια Νόβα με το μαγιό της πάνω σε σκάφος.

Τζούλια Νόβα: Ταξίδι στο εξωτερικό μετά το χωρισμό της από τον Μάρκου

Από 40 κύματα φαίνεται να έχει περάσει η καλλονή Τζούλια Νόβα που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την παρουσία της στον "Τροχό της Τύχης". Το όμορφο μοντέλο ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, δείχνει ανανεωμένη και ένα ταξίδι στο εξωτερικό έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το χρονικό του χωρισμού που έχουμε τόσο καιρό παρακολουθήσει, η Τζούλια Νόβα, αφού δόθηκε ένα τέλος στην επί αρκετά χρόνια σχέση της με τον επιχειρηματία και ύστερα από τα "πυρά" που εξαπέλυσαν μεταξύ τους, εθεάθη να κάνει τις βόλτες της στα κοσμικά νησιά και να περνάει καλά. Μία φωτογραφία του πρώην συντρόφου της όμως με νέα σύντροφο μάλλον την έκανε να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Έτσι, ύστερα η Τζούλια επισκέφτηκε λιγότερο κοσμικά νησιά, όπως τους Αντίπαξους και ύστερα εγκατέλειψε τη χώρα μας και επισκέφτηκε την πανέμορφη μεσαιωνική Κροατία, την Ολλανδία, ενώ αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα της την Ουκρανία και απολαμβάνει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα, δείχνοντας ευτυχισμένη και αρκετά ανανεωμένη!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Τζούλια Νόβα από τα ταξίδια της στο εξωτερικό μετά το χωρισμό από τον Μάρκου

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Κροατία

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Εξωτερικό

 Τζούλια Νόβα Ταξίδι Ουκρανία