Με κατακόκκινο μπικίνι στην θάλασσα η Μάρα Ζαχαρέα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς ενημέρωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κατακόκκινο μπικίνι στην θάλασσα η Μάρα Ζαχαρέα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός του YOU απαθανάτισε την Μάρα Ζαχαρέα σε παραλία της Πάρου στις 18/8 με κατακόκκινο μπικίνι. Αποκλειστικές φωτογραφίες.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Οι προτιμήσεις της στις διακοπές είναι σταθερά προσανατολισμένες προς τις Κυκλάδες και η αγάπη της στην Πάρο είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η διευθύντρια ενημέρωσης και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει δημιουργήσει στο νησί το δεύτερο σπίτι της.

Ένα εξοχικό σε λιτές γραμμές, που είναι το καταφύγιό της και το μέρος όπου μαζί με την οικογένειά της ηρεμεί και χαλαρώνει. Φέτος το καλοκαίρι η ανάγκη να απομονωθεί στο νησί μετά από τον δύσκολο ενημερωτικά χειμώνα που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί της στα καθημερινά της πρωινά μπάνια στην παραλία ήταν ο σύζυγός της Θοδωρής Ρουσόπουλος, τα δύο τους παιδιά, Βασίλης και Άννα, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατάφεραν να έρθουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο σταθερές φίλες και... γειτόνισσές της στο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο φακός μάλιστα, την είχε απαθανατίσει για ψώνια με την παρουσιάστρια του Happy Day.

Οι φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα με κατακόκκινο μαγιό

Λόγω και των αυξημένων μέτρων προστασίας για την πανδημία που υπήρχαν στο νησί, τα περισσότερα βράδια του καλοκαιριού πέρασαν για τη Μάρα Ζαχαρέα και την οικογένειά της στη βεράντα του σπιτιού της απολαμβάνοντας τη θέα και κυρίως την ηρεμία που τόσο είχε ανάγκη!

Κολύμπι, γυμναστική και σωστή διατροφή

Η πειθαρχία που έχει στη δουλειά της τη χαρακτηρίζει και στη διατροφή της. Σπάνια -μόνο στις δύο εγκυμοσύνες της- ξέφυγε από το βάρος της, φροντίζει να μην αλλάζει το υγιεινό, καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα, ενώ σταθερά τα τελευταία χρόνια όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει, θα κάνει γυμναστική. Φέτος το καλοκαίρι πολλές φορές οι λουόμενοι στην παραλία Μικρή Σάντα στην Πάρο την είδαν με τα βατραχοπέδιλά της να ξανοίγεται στο πέλαγος και να κολυμπά για αρκετή ώρα ή να κάνει περιπάτους αργά το απόγευμα στην ακτή για να κρατηθεί σε φόρμα.